ΠΑΡΑΓΩΓΗΝ: Πηγαίνουμε σε μία Φάρμα Αιγοπροβάτων στην Πέλλα και σε ένα Φυτώριο Καλλωπιστικών Φυτών στην Επανομή

ΠαράγωΓΗΝ 5η εκπομπή TV100

Το πέμπτο επεισόδιο της εκπομπής το Σάββατο 26 Μαρτίου

Η ΠαράγωΓΗΝ συνεχίζει το ταξίδι της και στο πέμπτο επεισόδιο της εκπομπής επισκέπτεται μία Φάρμα με Αιγοπρόβατα στο χωριό Χρυσή της Πέλλας αλλά και ένα Φυτώριο με Καλλωπιστικά Φυτά στην Επανομή.

Το Σάββατο 26 Μαρτίου στις 18:00, μέσα από τη συχνότητα της TV100, της δημοτικής τηλεόρασης Θεσσαλονίκης, η ΠαράγωΓΗΝ σας μεταφέρει στην Αριδαία και στην Επανομή.

Φάρμα Γενίτσαρη Αιγοπρόβατα Χρυσή Πέλλας

◉ Στο χωριό Χρυσή Αριδαίας του νομού Πέλλας βρίσκουμε μια πρότυπη φάρμα αιγοπροβάτων, τη Φάρμα Γενίτσαρη.

Φάρμα Γενίτσαρη Αιγοπρόβατα Χρυσή Πέλλας

Ο ιδιοκτήτης άφησε τη θέση του ως τραπεζικός υπάλληλος στην Θεσσαλονίκη και άρχισε από το μηδέν τη μονάδα με επιλεγμένες ράτσες με πολύ ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Μαθαίνουμε τι κάνει τα ζώα αυτά ξεχωριστά και πως επιτυγχάνετε η γενετική εξέλιξη.

Φυτώριο Επανομή Θεσσαλονίκης

◉ Στην Επανομή Θεσσαλονίκης μια οικογένεια καλλιεργεί σε θερμοκήπια φυτά εσωτερικού αλλά και εξωτερικού χώρου, προμηθεύοντας την εγχώρια και διεθνή αγορά.

Φυτώριο Επανομή Θεσσαλονίκης

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις με τη χρήση της τεχνολογίας επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εχοντας ιδιαίτερη γνώση στον τομέα της καλλιέργειας φυτών ενημερωνόμαστε για τη θέση της Ελλάδας στην παγκόσμια αγορά, αλλά και τις τάσεις της μόδας.

Φυτώριο Επανομή Θεσσαλονίκης

ΠαράγωΓΗΝ: Μία παραγωγή της LIFE EVENTS

Η ΠαράγωΓΗΝ είναι μία εκπομπή, που αφορά τον πρωτογενή τομέα καλλιέργειας και μεταποίησης αγροτικών, αλιευτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων στην Κεντρική Μακεδονία!

Διαβάστε επίσης
Κεντρική Μακεδονία: Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα για πολλαπλές διαρρήξεις σπιτιών και οχημάτων (ΦΩΤΟ)

Η εκπομπή παρουσιάζει σε πρώτο πλάνο όλους τους πρωταγωνιστές της πρωτογενούς παραγωγής και μεταποίησης, που αποτελούν βασικό συντελεστή της εθνικής μας οικονομίας καθώς και καινοτόμες ιδέες που γεννιούνται και αναπτύσσονται στην ελληνική ύπαιθρο.

Ως επί το πλείστον, τα γυρίσματά της είναι εξωτερικά και αφορούν παρουσιάσεις ενός προϊόντος, από το χωράφι, στο τραπέζι μας, πλούσιες συνεντεύξεις και διατροφικές συνήθειες και συμβουλές.

Παραγωγήν TV100 εκπομπή αγροτικός τομέας

Η ΠαράγωΓΗΝ ταξιδεύει στις 7 περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας (Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Πιερίας, Πέλλας, Ημαθίας και Κιλκίς) και σας μεταφέρει όλο τον παλμό της αγροτικής, κτηνοτροφικής και αλιευτικής ζωής καθώς και την προσπάθεια των ανθρώπων για επιβίωση, ανάπτυξη, εξωστρέφεια και καινοτομία.

Πρόκειται για μία ιδέα της και παραγωγή της Life Events ΚΟΙΝΣΕΠ, η οποία φιλοξενείται στη συχνότητα της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης, την TV100.

Την εκπομπή παρουσιάζει ο δημοσιογράφος του www.thes.gr και μέλος της Life Events, Γιώργος Νταλιάρης ενώ για την εκτέλεσή της συμμετέχουν όλα τα μέλη της ΚΟΙΝΣΕΠ.
Αρχισυνταξία: Θένια Μυλωθρίδου
Παραγωγή: Κυριακή Σεφερίδου, Ιωάννα Κατσαρού
Εικονολήπτης: Κώστας Κατραντζής
Β’ Εικονολήπτης: Μάκης Αβραμίδης
Μοντάζ: Συμεών Λαδόπουλος, Κώστας Αρβανιτίδης
Σκηνοθεσία: Κώστας Κατραντζής

– Στην εκπομπή υπάρχουν και διατροφικές συμβουλές της διατροφολόγου, Ιουλίας Χαριστού.

– Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 18:00 και σε επανάληψη την Πέμπτη στις 20:00, στην TV100.