Εκπληκτικές νίκες στο αθλητικό στοίχημα με τεράστιες αποδόσεις

Επίδομα 400 ευρώ επιστρεπτέα προκαταβολή ΚΥΑ συντάξεις επίδομα ΟΠΕΚΑ επιδόματα 800 ευρώ 600 ευρώ 534 ευρώ 800 ευρώ επιστρεπτέα προκαταβολή Επίδομα παιδιού 534 ευρώ Δώρο Χριστουγέννων Συντάξεις Ιανουαρίου 2021 στοίχημα αναστολή

Πως μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη σας

Το αθλητικό στοίχημα αποτελεί μία ευχάριστη διαδικασία που μπορεί να αποδώσει αρκετά κέρδη. Δεν μιλάμε τις περισσότερες φορές για τα υψηλά χρηματικά έπαθλα που κερδίζει κανείς το τζόκερ ή σε κάποιο λαχείο. Τα ποσά εδώ είναι μικρότερα, καθώς οι στοιχηματικές αποδόσεις είναι συγκριτικά πολύ χαμηλότερες αλλά η πιθανότητα επιτυχίας μεγαλύτερη.

Όμως, κάποιες φορές, ακόμα και οι πιο εξωφρενικές προβλέψεις μπορούν να πραγματοποιηθούν. Πριν σπεύσετε αμέσως στο sport.netbet.gr για να δημιουργήσετε κάποιο παρολί δελτίο με 20 αγώνες και απόδοση μερικών εκατοντάδων χιλιάδων, σημειώστε ότι οι παρακάτω περιπτώσεις είναι εξαιρετικά σπάνιες και πως οι παίκτες που είχαν την έμπνευση σταθήκαν ιδιαίτερα τυχεροί.

272.000 λίρες ποντάροντας 2,5 λίρες σε ένα δελτίο

Ένας βρετανός παίκτης του στοιχήματος κατάφερε το 2011 να κερδίσει 272.000 λίρες Αγγλίας καταθέτοντας ένα παρολί δελτίο με 9 μόλις αγώνες. Οι 9 αγώνες αρκετοί σε αριθμό, όμως σημειώστε παράλληλα πώς μιλάμε για δύσκολες επιλογές, καθώς η συνολική απόδοση έφτασε στα επίπεδα του 108.000. Πρόκειται κατά μέσο όρο για επιλογές μεμονωμένης απόδοσης άνω του 3,6. Το τελευταίο ματς στο δελτίο του τυχερού Άγγλου παίκτη ήταν ένας αγώνας κυπέλλου ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και στην Μπιλμπάο, στον οποίο ο παίκτης είχε ποντάρει στην ισοπαλία. Τελικά η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε για να ισοφαριστεί λίγα λεπτά μόλις πριν το τέλος, στο 85ο λεπτό από την Μπιλμπάο, παρότι το γκολ αυτό δεν της έδωσε τελικά την πρόκριση.

Η εξωπραγματική απόδοση-ρεκόρ στο αθλητικό στοίχημα

Πιθανότατα πρέπει να είναι η περίπτωση επιτυχημένου δελτίου με την υψηλότερη απόδοση που υπήρξε ποτέ στο αθλητικό στοίχημα. Μιλάμε για ένα δελτίο με απόδοση 1.666.666 το οποίο κατέθεσε και κατάφερε να κερδίσει άλλος ένας Άγγλος παίκτης του στοιχήματος το 2001. Ο τυχερός είχε ποντάρει το ποσό των 0,30 στερλινών σε ένα παρολί δελτίο 15 αγώνων. Το εξίσου εντυπωσιακό είναι πως το συγκεκριμένο δελτίο περιελάβανε επιλογές τόσο ποδοσφαιρικές, από διάφορα πρωταθλήματα και κατηγορίες της Αγγλίας, αγώνες Champions League στο ποδόσφαιρο, αγώνες κρίκετ, καθώς επίσης και αγώνες ράγκμπι. Τελικά και οι 15 αγώνες ολοκληρώθηκαν σύμφωνα με την πρόβλεψη του ανώνυμου Άγγλου που έβαλε στην τσέπη 500.000 λίρες Αγγλίας.

Ο Μαλτέζος που κέρδισε 683.738 ευρώ στο στοίχημα

Ένας τυχερός Μαλτέζος με εξαιρετική έμπνευση κατάφερε το 2011 να κερδίσει 683.738 ευρώ με ένα δελτίο αξίας 1 και μόνο ευρώ. Πρόκειται για ένα δελτίο με 19 αγώνες παρολί, κυρίως υπέρ των φαβορί των αναμετρήσεων. Πολλοί από τους αγώνες κρίθηκε στα τελευταία λεπτά, ακόμη και με μεγάλες ανατροπές, καθώς τα φαβορί δεν κερδίζουν πάντα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως και τα 19 φαβορί του δελτίου τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα να προσέφεραν αυτή την απίστευτη επιτυχία στον τυχερό που τα επέλεξε στο δελτίο του.

Το ποντάρισμα των 100 στερλινών που απέδωσε 654.200

Εξαιρετικά τυχερός, αλλά και ιδιαίτερα ριψοκίνδυνος μπορεί να χαρακτηριστεί ο επίσης Άγγλος τυχερός που πριν λίγα χρόνια κέρδισε 650.000 στερλίνες ποντάροντας σε ένα δελτίο με οκτώ αναμετρήσεις παρολί, με 100 ευρώ ποντάρισμα. Η απόδοση του δελτίου ήταν 6.542 και μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ριψοκίνδυνο, καθώς οι περισσότεροι παίκτες σε αυτές τις αποδόσεις απλά στοιχηματίζουν χαμηλά ποσά. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης περίπτωσης είναι ότι ο παίκτης όχι μόνο πόνταρε αυτό το σχετικά σημαντικό ποσό, αλλά μάλιστα πραγματοποίησε την υποβολή του δελτίου του επιλέγοντας ποδοσφαιρικούς αγώνες στο ζωντανό στοίχημα, 20 λεπτά πριν ολοκληρωθούν αυτοί. Μάλιστα, δεν «κυνήγησε» τα φαβορί, αλλά τις ανατροπές οι οποίες επιβεβαιώθηκαν τελικά και στους οκτώ αγώνες. Μιλάμε δηλαδή για απόδοση 3.00 κατά μέσο όρο σε κάθε επιλογή του και με μόλις 20 λεπτά αγωνιστικού χρόνου να απομένει.

Μεγάλες εμπνεύσεις με ελάχιστες πιθανότητες

Οι παραπάνω περιπτώσεις είναι πραγματικά εντυπωσιακές, αλλά αν εξετάσει κανείς τις πιθανότητες να πραγματοποιηθούν, τότε μπορεί να καταλάβει πόσο απίθανες ήταν. Βέβαια, ακόμη και το απίθανο μπορεί τελικά να πραγματοποιηθεί. Πολύς κόσμος παίζει επιλογές παρολί με πολλούς αγώνες για να δημιουργήσει αυτές τις μεγάλες αποδόσεις. Αυτό έχει την πλάκα του, γιατί με λίγα λεφτά μπορείς να κερδίσεις μεγάλα ποσά, αλλά πιθανότατα στη συγκεκριμένη περίπτωση η τύχη δεν θα σου χαμογελάσει ποτέ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *