Εντυπωσιακές επιδείξεις από την Ενωση Αερομοντελιστών Θεσσαλονίκης (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Με αεροπλάνα όλων των ειδών γέμισε ο ουρανός της Θεσσαλονίκης Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση η Ενωση Αερομοντελιστών Θεσσαλονίκης τίμησε την γιορτή της Αεροπορίας στις 8 Νοεμβρίου μαζί τα μέλη του Σωματείου αλλά και κόσμο που αγαπά τα αεροπλάνα. Δεκάδες τηλεκατευθυνόμενα διαφόρων μεγεθών, σηκώθηκαν από το έδαφος και το θέαμα ήταν εντυπωσιακό. Οι επιδείξεις των έμπειρων […]

Με αεροπλάνα όλων των ειδών γέμισε ο ουρανός της Θεσσαλονίκης

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση η Ενωση Αερομοντελιστών Θεσσαλονίκης τίμησε την γιορτή της Αεροπορίας στις 8 Νοεμβρίου μαζί τα μέλη του Σωματείου αλλά και κόσμο που αγαπά τα αεροπλάνα.

Δεκάδες τηλεκατευθυνόμενα διαφόρων μεγεθών, σηκώθηκαν από το έδαφος και το θέαμα ήταν εντυπωσιακό. Οι επιδείξεις των έμπειρων πιλότων που χειρίζονται με μαεστρία τα αεροπλάνα κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου.

Η Ενωση Αερομοντελιστών Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1992 κι έχει ως έδρα τη Θεσσαλονίκη. Στόχος είναι η ανάδειξη του αερομοντελισμού ενώ μέλη της λαμβάνουν μέρος σε αγώνες με πολλές διακρίσεις. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δράσεις στο www.eath.gr.

Στην κάμερα του Life-Events.gr μίλησαν οι Χαράλαμπος Παραστατίδης, Αντιπρόεδρος της ΕΑΘ και ο πιλότος, Ηλίας Σοπέογλου, που αναφέρθηκαν στη λειτουργία της Ενωσης Αερομοντελιστών αλλά και στον αερομοντελισμό.