Φεστιβάλ αφιερωμένο στον καλύτερο φίλο του ανθρώπου

International Dog Festival στην Θεσσαλονίκη

Τα αγαπούν μικροί και μεγάλοι. Είναι οι καλύτεροι φίλοι μικρών και μεγάλων. Είναι μέλη της οικογένειάς μας και δεν μπορούμε να τα αποχωριστούμε. Τα σκυλιά είναι οι αγαπημένοι μας και πιο πιστοί σύντροφοι.

0402skyloi 3

Σε αυτούς είναι αφιερωμένο το International Dog Festival, που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 3-5 Φεβρουαρίου 2017, που αποτελεί μέρος του 6ου Pet Festival, στο πλαίσιο της 10ης Zootechnia.
Οι λάτρεις των σκύλων έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στη μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στο αγαπημένο κατοικίδιο. Παράλληλα, διεξάγονται μια Εθνική και δύο Εκθέσεις Σκύλων.

0402skyloi 1

Με μια ευρύτατη ποικιλία από διαγωνισμούς και επιδείξεις εκπαιδευμένων σκύλων το «International Dog Festival & Thessaloniki 2017» στοχεύει στην ανάδειξη του σκύλου ως συντρόφου, φίλου, μέλος της οικογένειας, φύλακα, κυνηγού. Με μια πληθώρα εκδηλώσεων ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα στην διάρκεια του τριημέρου να προσεγγίσει όλους τους ρόλους, που έχει ένας σκύλος στην κοινωνία. Μοναδικά χαρακτηριστικά από συγκεκριμένες φυλές, προγράμματα agility, εκπαίδευσης σκύλου (βασική υπακοή και φύλαξη), φροντίδα, καλλωπισμός, προϊόντα, εξοπλισμός άσκησης και άλλα πολλά θα δημιουργήσουν ένα ενδιαφέρον τριήμερο, που θα σας «οπλίσει» με γνώση για να βελτιώσετε την καθημερινότητα του καλύτερου σας φίλου.

0402skyloi 2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *