Η Athens International Jewellery Show στο Metropolitan Expo

Athens International Jewellery Show

Η 34η Athens International Jewellery Show, που θα πραγματοποιηθεί από τις 25-28 Φεβρουαρίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo (Hall 1) στην Αττική αποτελεί σημείο αναφοράς για τον κλάδο της αργυροχρυσοχοΐας με προσέλευση εμπορικών επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Η Athens International Jewellery Show, που διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo, είναι η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση του κλάδου στην Ελλάδα και αναδεικνύει τις νέες τάσεις σε χρυσό, ασήμι και ρολόι, ενημερώνει για σύγχρονα υλικά και τεχνοτροπίες και παρέχει το ιδανικό πλαίσιο για την ανάπτυξη συνεργασιών ανάμεσα σε εταιρείες από τη χώρα μας και το εξωτερικό.

Διακόσιοι και πλέον άμεσοι εκθέτες και 100 οίκοι κοσμημάτων του εξωτερικού αναμένουν τους εμπορικούς επισκέπτες της Athens International Jewellery Show. Το «παρών» δίνουν κατασκευαστές, εργαστήρια, σχεδιαστές, εισαγωγείς και αντιπρόσωποι κοσμημάτων και ωρολογίων, ενώ στο πλαίσιο της έκθεσης παρουσιάζονται και όλα τα νέα σχέδια γύρω από τη συσκευασία κοσμημάτων και τη διακόσμηση βιτρίνας, αλλά και οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο της αργυροχρυσοχοΐας.

Με προτεραιότητα την ασφάλεια των επισκεπτών και των εκθετών στην έκθεση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά την είσοδο και παραμονή των επισκεπτών. Ειδικότερα, η είσοδος στην έκθεση επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους ή σε κατόχους πιστοποιητικού νόσησης και είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας καθ‘ όλη τη διάρκεια παραμονής εντός του εκθεσιακού κέντρου.

Athens International Jewellery Show

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *