Μάθε όσα… thes, στο www.thes.gr

Η οικογένεια του Life Events μεγαλώνει…

Μια ιδέα, μια ευκαιρία, μια παρέα και αυτό που πριν από μερικούς μήνες έμοιαζε ως άπιαστος στόχος, σήμερα, 14 Φεβρουαρίου, γίνεται πραγματικότητα. Και το όνομα αυτού www.thes.gr.

Η ανάγκη για έγκαιρη, έγκυρη, αμερόληπτη ενημέρωση σε συνδυασμό με τη γνώση και την εμπειρία, «γέννησε» το www.thes.gr. Η συνέχεια της ιστοσελίδας www.life-events.gr, που άνοιξε το δρόμο, “διήνυσε” δύσκολα μονοπάτια και περνά την σκυτάλη στο μέλλον.

Το www.thes.gr είναι μία πολυμορφική ιστοσελίδα που θα προσφέρει στον αναγνώστη μία ευρεία γκάμα πληροφοριών για όλα όσα τον ενδιαφέρουν. Μια ιστοσελίδα που έχει ως στόχο να δώσει στους αναγνώστες την είδηση στη σωστή της διάσταση, ακολουθώντας τη δημοσιογραφική δεοντολογία, και με απόλυτη ευθύνη και σεβασμό προς το συνάνθρωπο.

Μέσα από το www.thes.gr οι αναγνώστες μπορούν να λάβουν ολοκληρωμένη πληροφόρηση για όλα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και τον κόσμο, με συνεχή ροή ειδήσεων!

Κοινωνία, Πολιτική, Οικονομία, Αθλητισμός, Υγεία, Lifestyle, Πολιτισμός και πολλά άλλα… Το Thes είναι εκεί γιατί εσύ το… θες!

Ειδικές στήλες για την πόλη, τα ταξίδια, τις γεύσεις, τα DIY, τα ΑΜΕΑ, τη νεολαία, τη διασκέδαση, αφιερώματα και συνεντεύξεις, παρουσιάζουν μία άλλη πλευρά της ζωής και καλύπτουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού αναγνώστη.

Οι εικόνες «ζωντανεύουν» με αποκλειστικά θέματα πλαισιωμένα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη άποψη. Η καθαρά επαγγελματική και τηλεοπτική εικόνα του thes.gr, χάρη σε επαγγελματίες οπερατέρ, με πολύχρονη εμπειρία σε μερικά από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Ελλάδας, οδηγεί τον ηλεκτρονικό τύπο σε άλλο επίπεδο!

Το www.thes.gr άλλωστε αυτό το γνωρίζει πολύ καλά, καθώς αποτελεί την εξέλιξη και φέρει την υπογραφή της ομάδας του www.life-events.gr, μία από τις πρωτοπόρες ιστοσελίδες που στηρίχθηκαν κατά κύριο λόγο στην οπτικοακουστική τους εικόνα και κάλυψαν μεγάλα γεγονότα τα οποία μεταδόθηκαν σε κορυφαία δίκτυα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Το thes.gr ανήκει στην Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «Γεγονότα Ζωής Οπτικοακουστικές Υπηρεσίες» – LIFE EVENTS ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.

Δημιουργήθηκε για να χαρίσει πολύπλευρη ενημέρωση και πληροφορία, χωρίς ο αναγνώστης να χρειάζεται να δαπανήσει χρόνο για να βρει αυτό που ψάχνει.

Ο,τι θες, όταν το θες, στο thes.gr!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *