Μένουμε ασφαλείς, ψωνίζουμε από τη λαϊκή αγορά – Το διαφημιστικό σποτ της Ομοσπονδίας Σωματείων (ΒΙΝΤΕΟ)

λαϊκές αγορές

50.000 μάσκες μοιράζει η Ομοσπονδία στις λαϊκές της Κεντρικής Μακεδονίας

Η υγεία είναι προτεραιότητα αυτή την περίοδο της πανδημίας και η ασφάλεια όσων εργάζονται στις λαϊκές αγορές και των καταναλωτών είναι ο πρωταρχικός στόχος των επαγγελματιών.

Εχοντας αυτό ως γνώμονα, η Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας – Θεσσαλίας – Θράκης ξεκίνησε εκστρατεία ενημέρωσης για την ασφάλεια των πολιτών στις λαϊκές αγορές.

Τις τελευταίες ημέρες έχει μοιράσει δεκάδες χιλιάδες μάσκες σε όλη την Κεντρική Μακεδονία και η δράση ολοκληρώνεται το προσεχές διήμερο σε Κιλκίς και Θεσσαλονίκη. Συνολικά, θα διατεθούν σε παραγωγούς, πωλητές και απλό κόσμο περισσότερες από 50.000 μάσκες. Μια κίνηση, μάλιστα, που έρχεται σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Επίσης, η Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας – Θεσσαλίας – Θράκης και η Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Κεντρικής Μακεδονίας και Δυτικής Μακεδονίας – Θεσσαλίας – Θράκης ετοίμασαν ένα διαφημιστικό σποτ για να ενημερώσουν και να προτρέψουν τον κόσμο να ψωνίζει από τις λαϊκές αγορές, που εκτός από τα φρέσκα προϊόντα, είναι απόλυτα ασφαλείς ακολουθώντας τα υγειονομικά πρότυπα.

Τα γυρίσματα του διαφημιστικού σποτ πραγματοποίησε η Life Events Productions (Life Events ΚΟΙΝΣΕΠ).

Αγγελος Δερετζής: “Προτεραιότητα η υγεία”

Η Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών βγήκε μπροστά σε μια δύσκολη συγκυρία για τον κλάδο, που δέχθηκε ισχυρά πλήγματα από το ξεκίνημα της πανδημίας. Εκτός από το γεγονός ότι στα μέτρα που λήφθηκαν ήταν η μείωση των πάγκων στις λαϊκές, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν και την ψυχολογία του κόσμου που επηρεάστηκε με όλα όσα συμβαίνουν.

Οι πρωτοβουλίες του τελευταίου διαστήματος έχουν ληφθεί με στόχο να διατηρήσουν το κλίμα ασφάλειας κι εμπιστοσύνης. Ο Αγγελος Δερετζής, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης, μιλώντας στο Thes.gr αναφέρθηκε στις δράσεις αυτές και σημείωσε: “Το προσωπικό υγείας, γιατροί και νοσηλευτές, είναι πάντοτε στην πρώτη γραμμή και δίνουν τη μάχη. Στην πρώτη γραμμή, όμως, βρίσκονται οι παραγωγοί και πωλητές στις λαϊκές αγορές που έρχονται σε επαφή με τον κόσμο. Η υγεία η δικιά μας μας και τον οικογενειών μας είναι η προτεραιότητα. Θέλουμε να είμαστε δίπλα στον κόσμο να προσφέρουμε τα προϊόντα μας με απόλυτη ασφάλεια”.

Ο προβληματισμός είναι διάχυτος στον κλάδο. Τα προβλήματα, που έχουν αρχίσει από τον Μάρτιο, συσσωρεύονται και με το μέλλον να είναι αβέβαιο όσον αφορά τα μέτρα της Πολιτείας, είναι πολλά τα ερωτηματικά για χιλιάδες παραγωγούς και πωλητές στις λαϊκές.

Το ζήτημα που έχει τεθεί κατ’επανάληψη είναι αυτό των πωλητών ρούχων και λοιπών βιομηχανικών προϊόντων στους οποίους έχει απαγορευτεί να πουλούν προϊόντα. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν βρεθεί χωρίς εισόδημα και με το αύριο να είναι εξαιρετικά αμφίβολο. Ο Αγγελος Δερετζής σημειώνει μάλιστα: “Οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορούν να δουλέψουν. Το έχουμε θέσει το θέμα, αλλά δυστυχώς δε δόθηκε η λύση. Ακόμη και αν στην περίοδο των εορτών τους επιτραπεί να εργαστούν για 15 ημέρες, στην ουσία θα είναι μόνο μια εβδομάδα, λόγω των αργιών”.

Δείτε το διαφημιστικό σποτ για τις λαϊκές αγορές…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *