Ο Νίκος Γκάλης στηρίζει το μικρό Χριστόφορο – Η δημοπρασία που είναι σε εξέλιξη

Ο Χριστόφορος διαγνώστηκε με μία σπάνια μορφή παιδικού όγκου εγκεφάλου. Η μεγάλη αγκαλιά που έχει ανοίξει απ’όλη την Ελλάδα για τον 5χρονο Χριστόφορο Κωνσταντόπουλο, δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Στην προσπάθεια να βοηθηθεί ο Χριστόφορος και να συγκεντρωθούν τα χρήματα για τη θεραπεία, οι φίλαθλοι έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα συλλεκτικό ζευγάρι παπούτσια του […]

Ο Χριστόφορος διαγνώστηκε με μία σπάνια μορφή παιδικού όγκου εγκεφάλου.

Η μεγάλη αγκαλιά που έχει ανοίξει απ’όλη την Ελλάδα για τον 5χρονο Χριστόφορο Κωνσταντόπουλο, δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Στην προσπάθεια να βοηθηθεί ο Χριστόφορος και να συγκεντρωθούν τα χρήματα για τη θεραπεία, οι φίλαθλοι έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα συλλεκτικό ζευγάρι παπούτσια του Νίκου Γκάλη. Πρόκειται για παπούτσια που φορούσε ο σπουδαιότερος Ελληνας καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών τη σεζόν 1992-93, όταν ήταν παίκτης στον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, μέσα από τη σελίδα του Charity Idols τρέχει η δημοπρασία για τον μικρό Χριστόφορο.

Το ζευγάρι παπουτσιών προσέφερε ο Γιάννης Παυλιτζόγλου που ήταν στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και ο Νίκος Γκάλης του τα είχε χαρίσει.

Ο Γκάλης ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημα του παλιού του συμπαίκτη και έκανε και τη σχετική ανάρτηση σε όλους τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δίνοντας και όλες τις λεπτομέρειες.