Παγκόσμια διάκριση για την Ηπειρο: Αναδείχθηκε η δεύτερη πιο φιλόξενη περιοχή στον κόσμο

λίμνη Ιωάννινα

Από τη δημοφιλή πλατφόρμα κρατήσεων Booking.com

Η Ηπειρος είναι μία από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας, που συνδυάζει το απόλυτο, βουνό και θάλασσα.

Ενας ανεξάντλητος προορισμός για όλες τις εποχές του χρόνου, με αυθεντική φιλοξενία, εκπληκτική φύση, παραδοσιακά χωριά, εξωτικές παραλίες, πλούσια ιστορία, καλό φαγητό και διασκέδαση.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν πως βραβεύτηκε ως ο δεύτερος πιο δεύτερος πιο φιλόξενος προορισμός στον κόσμο, σύμφωνα με τα βραβεία Traveller Review Awards 2023 της ταξιδιωτικής πλατφόρμας Booking.com.

Ηπειρος Booking

«Kάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ώστε να παρέχουμε στους επισκέπτες μας τις καλύτερες δυνατές εμπειρίες και υπηρεσίες»

Η Ενωση Ξενοδόχων του νομού Ιωαννίνων δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους απ’ αυτή τη διάκριση τονίζοντας πώς από την πλευρά τους θα συνεχίσουν να εργάζονται για να διατηρήσουν το επίπεδο ικανοποίησης των πελατών τους υψηλό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωσή τους: «Αποτελεί ξεχωριστή τιμή για εμάς η ανάδειξη της Ηπείρου σε δεύτερο πιο φιλόξενο προορισμό στον κόσμο για το 2023, στο πλαίσιο των βραβείων Traveller Review Awards 2023 της Booking.com.

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, οι συνάδελφοι στην υπόλοιπη Ήπειρο αλλά και όσοι φορείς δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ώστε να παρέχουμε στους επισκέπτες μας τις καλύτερες δυνατές εμπειρίες και υπηρεσίες.

Ευελπιστούμε αυτή η διάκριση να συνεισφέρει στην αύξηση της επισκεψιμότητας στην περιοχή μας, διότι οι ευχαριστημένοι επισκέπτες αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές ενός τόπου.

Άλλωστε, στην Ήπειρο και τον Νομό Ιωαννίνων λειτουργούν Ξενοδοχεία υψηλού επιπέδου, που ικανοποιούν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών επισκεπτών. Αυτό αποτυπώνεται και στις έρευνες του ΙΝΣΕΤΕ.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να κρατάμε το επίπεδο ικανοποίησης των πελατών μας υψηλό.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες της περιοχής μας για την ανιδιοτελή διάθεση, ευγένεια και καλοσύνη που προσφέρουν στους επισκέπτες μας.

Εξάλλου είναι γνωστή η Ηπειρώτικη Φιλοξενία. Απλά τώρα επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά».