Συγκέντρωση σήμερα εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη

Ζητούν την παραίτησή του Σήμερα (11/2) στις 12:00 στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη. Η οργανωτική επιτροπή ζητά την παραίτηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης με αφορμή την στάση του στο θέμα της Μακεδονίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: Στην συγκέντρωση της 26ης Φεβρουαρίου αποφασίσαμε την αναβολή της εκδήλωσης για τις 11 Μαρτίου […]

Ζητούν την παραίτησή του

Σήμερα (11/2) στις 12:00 στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη. Η οργανωτική επιτροπή ζητά την παραίτηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης με αφορμή την στάση του στο θέμα της Μακεδονίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Στην συγκέντρωση της 26ης Φεβρουαρίου αποφασίσαμε την αναβολή της εκδήλωσης για τις 11 Μαρτίου Κυριακή και ώρα 12.00. Η αιτία της αναβολής ήταν οι πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες με χιονόνερο και χαμηλή θερμοκρασία. Ενημερώσαμε εγγράφως την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για την επόμενη μας συγκέντρωση.

Ευχαριστούμε τις πολλές εκατοντάδες συμπολιτών μας που ήρθαν στην συγκέντρωση, με τόσο αντίξοες συνθήκες και στάθηκαν αντάξιοι των περιστάσεων γιατί με πάθος και ορμή βροντοφώναξαν ‘ Μπουτάρη παραιτήσου’ και παράλληλα με ευπρέπεια και πειθαρχία περιβάλανε το σύνολο της συγκέντρωσης. Ιδιαίτερα τους συναγωνιστές που ήρθαν από την Κρήτη, Αθήνα , Καβάλα, Δράμα και άλλες γειτονικές πόλεις για συνδράμουν στην προσπάθεια μας.

Ευχαριστούμε την Ελληνική Αστυνομία που περιφρούρησε και συνεργάστηκε για την ομαλή διεξαγωγή της συγκέντρωσης μας.

Τέλος ευχαριστούμε το μεγαλύτερο μέρος των Μ.Μ.Ε. που κατέγραψαν και κάλυψαν την εν λόγω συγκέντρωση με τις τόσο πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες. Βέβαια περιμέναμε πως κάποια Μ.Μ.Ε. θα λοιδορούσαν και θα παραποιούσαν τα γεγονότα , μιας και σκοπός τους είναι η αποψίλωση κινημάτων και μετώπων με Εθνική και Πατριωτική συνείδηση. Τους προσκαλούμε να έρθουν στις 11 Μαρτίου και να καταγράψουν την δεύτερη μεγαλύτερη συγκέντρωση , μετά το συλλαλητήριο, που θα γίνει στην πόλη της Θεσσαλονίκης τα τελευταία έτη.

Διαβάστε επίσης
Κορονοϊός - Θεσσαλονίκη: "Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου τα κρούσματα θα πέσουν στα 300" (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν διαμαρτυρόμαστε , δεν επαιτούμε και δεν γκρινιάζουμε. Η θέση μας είναι να παραιτηθεί ο Δήμαρχος Μπουτάρης γιατί είναι αναντίστοιχος με την θέση των συμπολιτών μας , θα σηματοδοτήσει σε όλο τον κόσμο πως η Θεσσαλονίκη είναι η πρωτεύουσα της Μακεδονίας και δεν θα δεχθούμε παραχάραξη της Ιστορίας με χαλκευμένα ονόματα κρατών.

Όλοι στις 11 Μαρτίου και ώρα 12.00, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, θα απαιτήσουμε την παραίτηση του Μπουτάρη. Όλοι μαζί γιατί ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.

Η οργανωτική επιτροπή:

Αναστασίου Χρήστος: Υπεύθυνος ΜΜΕ – My News Point

Σπαθάς Απόστολος : Οικονομολόγος/Πολιτικός Αναλυτής

Βαλασίδης Δημήτριος : Δεσμοί Ελλήνων

Κουριαννίδης Γιάννης: Δημοτική κίνηση Θεσ/νίκης «Πόλη Ελληνική»

Ακριτίδης Παναγιώτης: Υπεύθυνος επικοινωνίας και διαδικτύου.

Τόνιος Κωνσταντίνος : Πατριωτική Κίνηση Καβάλας

Δεληγιαννίδης Γιώργος: Μακεδονική Κοινότητα Νέων

Μπαχάς Ιωάννης : Ιωνική Γη – Ίωνες

Μελετιάδης Κων/νος: Εστία – Πολιτιστική Εφημερίδα Εν Θεσσαλονίκη

Κυριακίδης Χρήστος : Κοινοτάρχης Μικροχωρίου Δράμας.

Τσίχλης Αντώνης : Δημοσιογράφος My News Point

Δεληγιάννης Γιάννης: Υπεύθυνος κινητοποίησης