TechPro Academy: Κηρύχθηκε η έναρξη του 2ου TechPro Bootcamp (ΦΩΤΟ)

2ο TechPro Bootcamp

Tην Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Στο πλαίσιο της δέσμευσής της για πρωτοποριακή και στοχευμένη εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες, και με σύνθημα το «Proγραμμάτισε το μέλλον σου!»,  η TechPro Academy κήρυξε, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, την έναρξη φθινοπωρινού κύκλου επιμόρφωσης στις τεχνολογίες Backend, Frontend και Data Science.

Το 2ο TechPro Bootcamp, έπειτα από μια απαιτητική και ανταγωνιστική διαδικασία επιλογής, είχε την χαρά να υποδεχθεί περισσότερους από πενήντα εκπαιδευόμενους στο ιστορικό κτίριο της ΧΑΝΘ, στο κέντρο της πόλης, όπου πρόκειται να διεξαχθούν τα μαθήματα της Ακαδημίας.

Η έναρξη του 2ου TechPro Bootcamp πραγματοποιήθηκε παρουσία κορυφαίων εταιρειών, Deloitte, NetcompanyIntrasoft, Altair και Datascouting, οι οποίες στέκονται αρωγοί αυτής της πρωτοβουλίας υποστηρίζοντας ενεργά τόσο τη διαμόρφωση του προγράμματος σπουδών, όσο και την υλοποίηση αυτού, με τη διοργάνωση workshops και εταιρικών επισκέψεων.

2ο TechPro Bootcamp

Όπως επισήμανε ο επικεφαλής ακαδημαϊκών θεμάτων του TechPro, κ. Δημήτριος Τραγουδάρας, στον εναρκτήριο λόγο του, «όραμα της Ακαδημίας αποτελεί η γεφυρώση της απόστασης ανάμεσα στην τεχνολογία και τον άνθρωπο, η δημιουργία επαγγελματικής προοπτικής και ευημερίας για κάθε ταλαντούχο νέο και νέα που επιθυμεί να απασχοληθεί στον κλάδο, καθώς και η προβολή και ανάδειξη του τοπικού οικοσυστήματος τεχνολογίας και καινοτομίας», συμπληρώνοντας πως «προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος, το bootcamp θα λειτουργήσει ως ένα προσομοιωμένο εργασιακό περιβάλλον, εστιάζοντας στην καλλιέργεια και τη διεύρυνση των επαγγελματικών δεξιοτήτων των σπουδαστών».

Χαιρετισμούς απηύθυναν μεταξύ άλλων οι κ. Βικτωρία Πασχαλίδου, Senior Consultant, Learning & Development Deloitte, ο κ. Δημήτρης Θεοχάρης, Talent Acquisition Senior Professional-Team Leader, Netcompany-Intrasoft, ο κ. Λάζαρος Τσιορλακίδης, Managing Director, Altair, ο κ. Αναστάσιος Αβράμης, Managing Director, Datascouting, και ο κ. Βασίλειος Ιωάννου, Γενικός Διευθυντής ΧΑΝΘ, οι οποίοι τόνισαν τη σημασία  επανεκπαίδευσης/επανακατάρτισης στις νέες τεχνολογίες, και κυρίως την ανάγκη για ουσιαστική διασύνδεση της γνώσης με την αγορά εργασίας και τις επιχειρήσεις.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση της συντονιστικής ομάδας του TechPro και των εκπαιδευτών που πλαισιώνουν το 2ο Bootcamp, οι οποίοι με την πολυετή και πολυεπίπεδη εμπειρία που διαθέτουν, θα μεταλαμπαδεύσουν στους πολλά υποσχόμενους νέους εκπαιδευόμενους γνώση και εξειδίκευση απαραίτητη για την είσοδο και ενεργό τους συμμετοχή στον κόσμο της τεχνολογίας.

Το TechPro συνεχίζει δυναμικά την πορεία του σχεδιάζοντας τον επόμενο κύκλο επανεκπαίδευσης, ανταποκρινόμενο στη μεγάλη ζήτηση από μέρους των υποψηφίων.  Το 3ο TechPro Bootcamp αναμένεται να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2024. Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.techproacademy.gr, ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@techproacademy.gr ή στο 231 11 18 094.

2ο TechPro Bootcamp