Βραδιά οινογνωσίας με φιλανθρωπικό σκοπό (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

«Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων» κέρδισαν το κοινό Φίλοι του κρασιού βρέθηκαν σήμερα στο ξενοδοχείο «Electra Palace Thessaloniki» και είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν νέες αλλά και πιο σπάνιες ετικέτες στην λαμπερή εκδήλωση «Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων» που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του «7ου Thessaloniki Food Festival». Οινοπαραγωγοί παρουσίασαν τα προϊόντα τους στον κόσμο που με ενδιαφέρον […]

«Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων» κέρδισαν το κοινό

Φίλοι του κρασιού βρέθηκαν σήμερα στο ξενοδοχείο «Electra Palace Thessaloniki» και είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν νέες αλλά και πιο σπάνιες ετικέτες στην λαμπερή εκδήλωση «Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων» που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του «7ου Thessaloniki Food Festival».

Οινοπαραγωγοί παρουσίασαν τα προϊόντα τους στον κόσμο που με ενδιαφέρον περνούσε από τα σταντ ζητώντας να ενημερωθεί για τις ποικιλίες ενώ η δοκιμή έδινε τροφή για περαιτέρω συζήτηση και γνωριμία παραγωγών και καταναλωτών.

Διαβάστε επίσης
Δήμος Παύλου Μελά: Φιλανθρωπική εκδήλωση για αγορά αναπηρικού αμαξιδίου

Τα έσοδα της εκδήλωσης, που πραγματοποιείται με την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκη, θα διατεθούν για τις ανάγκες του βρεφών του δημοτικού βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός».