Η υποβοηθούμενη αναπαραγωγή στη νέα εποχή

Χρήσιμα συμπεράσματα στην εκδήλωση «Υποστηρίζουμε τη γονιμότητα στην πράξη» Ακολουθήστε το Thes.gr στο Google News! Μοναδική θεματολογία με το κύρος του Thes.gr Απόλυτα επιτυχής ήταν η εκδήλωση «Υποστηρίζουμε τη γονιμότητα στην πράξη», που πραγματοποιήθηκε σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Ξενοδοχείο MAKEDONIA PALACE της Θεσσαλονίκης. Το event διοργανώθηκε στο πλαίσιο της 2ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Γονιμότητας. από […]

Χρήσιμα συμπεράσματα στην εκδήλωση «Υποστηρίζουμε τη γονιμότητα στην πράξη»

Απόλυτα επιτυχής ήταν η εκδήλωση «Υποστηρίζουμε τη γονιμότητα στην πράξη», που πραγματοποιήθηκε σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Ξενοδοχείο MAKEDONIA PALACE της Θεσσαλονίκης.

Το event διοργανώθηκε στο πλαίσιο της 2ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Γονιμότητας. από το Σωματείο Υποστήριξης Γονιμότητας «Κυβέλη», σε συνδιοργάνωση με το Embryolab, μία από τις πρωτοπόρες μονάδες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στην Ελλάδα και με την υποστήριξη του ομογενειακού Σωματείου AHEPA.

Ειδικοί γιατροί, ερευνητές και μέλη συλλόγων που ασχολούνται με την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και την στήριξη της προσπάθειας ενός ζευγαριού να αποκτήσει μωρό μέσω αυτής της διαδικασίας, ανέλυσαν όλες τις παγκόσμιες τεχνικές, αναφέρθηκαν στην πρόοδο που έχει γίνει και έστειλαν μήνυμα αισιοδοξίας πως όλοι όσοι το επιθυμούν μπορούν να τα καταφέρουν, καθώς η επιστήμη δίνει λύσεις.

Το Life-Events.gr βρέθηκε στο MAKEDONIA PALACE παρακολούθησε την εκδήλωση και μίλησε με τους διοργανωτές και τους ομιλητές…