Αρης: Η Αλ Κορ δεν τήρησε την οικονομική συμφωνία για τη μεταγραφή του Φετφατζίδη

Φετφατζίδης Αλ Κορ

Δεν κατέβαλε τα συμφωνηθέντα χρήματα

Σε σήριαλ εξελίσσεται η μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη από τον Αρη στην Αλ Κορ.

Και αυτό γιατί η Αλ Κορ δεν τίμησε τη συμφωνία της με τον Άρη για την εφάπαξ καταβολή των 1.1 εκατομμυρίων ευρώ για τη μεταγραφή του διεθνή άσου.

Πιο συγκεκριμένα, Σύμφωνα με τη gazzetta.gr το αρχικό πλάνο της συμφωνίας περιλάμβανε την καταβολή του συνολικού ποσού μόλις ο παίκτης περνούσε τις ιατρικές εξετάσεις.

Αυτό έγινε πριν από (τουλάχιστον) τρεις εβδομάδες, αλλά η Αλ Κορ αποδείχθηκε ασυνεπής καθώς δεν κατέθεσε το ποσό.Μάλιστα, δύο φορές ζήτησε επιπλέον χρόνο για την καταβολή του ποσού, έχοντας την καλή διάθεση η ΠΑΕ Άρης της τον παρείχε, αλλά και διαπίστωσε την εκ νέου ασυνέπεια της ομάδας από τα Εμιράτα.

Διαβάστε επίσης
Μάντζιος: "Δίκαιο το αποτέλεσμα, επιβεβαιώσαμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα"

Η τελευταία πρόταση της περιλάμβανε τη καταβολή του ποσού στα τέλη του Νοέμβρη αλλά απορρίφθηκε από τους «κίτρινους» δεδομένου του ότι οι τελευταίοι τήρησαν όλους τους όρους της συμφωνίας και πολύ λογικά είχαν την ίδια απαίτηση και από την Αλ Κορ.

Στις τελευταίες ώρες οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και μένει να φανεί αν η ομάδα από τα Εμιράτα θα τηρήσει τη συμφωνία ούτως ώστε να αποφευχθούν τυχόν νομικές ενέργειες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *