Δήμος Βόλου: «Καταφθάνουν οπαδοί του ΠΑΟΚ, αν απειληθεί η δημόσια ασφάλεια, το Πανθεσσαλικό θα σφραγιστεί»

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και ο δήμος Βόλου προειδοποιεί ότι αν υπάρξει αναστάτωση, το Πανθεσσαλικό στάδιο θα σφραγιστεί.

Ο δήμος Βόλου αναφέρει πως έχει πληροφόρηση -από την αστυνομία- ότι οπαδοί του ΠΑΟΚ καταφτάνουν στην πόλη για τον τελικό Κυπέλλου της ομάδας με την ΑΕΚ και σε μια προσπάθεια να προστατευτεί ο Βόλος από επεισόδια, ο δήμος Βόλου αναφέρει ότι εάν απειληθεί η δημόσια τάξη και η ασφάλεια των πολιτών, τότε το Πανθεσσαλικό θα σφραγιστεί.

H ανακοίνωση του δήμου Βόλου

«Επειδή τις τελευταίες ώρες περιήλθαν σε γνώση μας, από αξιόπιστες αστυνομικές πηγές, κινήσεις οπαδών του ΠΑΟΚ που μετακινούμενοι με τα γνωστά στους φιλάθλους «Βανάκια» έρχονται στην πόλη του Βόλου προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αυριανό τελικό μεταξύ της ομάδας τους και της ΑΕΚ για το κύπελλο Ελλάδος, αν και η ρητή συμφωνία είναι ότι αυτός θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, καλούμε τόσο τη διοίκηση της ΕΠΟ, δηλαδή της διοργανώτριας, αλλά και τις διοικήσεις των ΠΑΕ και την Αστυνομία να παρέμβουν και να δώσουν λύση άμεση στο πρόβλημα που φαίνεται να προκαλείται.

Δείτε επίσης: Βιεϊρίνια: “Τους τελικούς δεν θέλουμε να τους παίζουμε, θέλουμε να τους κερδίζουμε” (ΒΙΝΤΕΟ)

Προειδοποιούμε ότι σε περίπτωση που οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν και απειληθεί η δημόσια τάξη και η ασφάλεια των συμπολιτών μας, το Πανθεσσαλικό θα σφραγιστεί και ουδείς αγώνας πρόκειται να διεξαχθεί σε αυτό. Ας το λάβουν σοβαρά αυτό υπόψη τους όλοι οι εμπλεκόμενοι και ας αντιδράσουν ανάλογα.

Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επιτρέψουμε ο Βόλος να γίνει πεδίο σύγκρουσης μεταξύ οπαδικών στρατών και όλοι ας το συνειδητοποιήσουν. Είναι ντροπή να μην μπορεί να γίνει σε μια φιλήσυχη και ειρηνική πόλη, όπως ο Βόλος, ένας αγώνας ποδοσφαίρου – γιορτή για το ποδόσφαιρο, ακόμη κι αν είναι κεκλεισμένων των θυρών».

Πηγή φωτό: Eurokinissi