Εξαλλος ο Μέσι στο ματς με την Ουρουγουάη – Επιασε από τον λαιμό τον Ολιβέιρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Λιονέλ Μέσι

“Αναψαν τα αίματα” στην σημερινή αναμέτρηση

Γεμάτο ένταση ήταν το ματς της Αργεντινής με την Ουρουγουάη και πρωταγωνιστής ήταν ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Μανουέλ Ουγκάρτε έκανε μία άσεμνη χειρονομία στον Ροντρίγκο Ντε Πολ κατά τη διάρκεια του Αργεντινή – Ουρουγουάη, με τον Λιονέλ Μέσι να δηλώνει ότι θα πρέπει οι μικρότεροι να σέβονται τους μεγαλύτερους, ενώ νωρίτερα ο Αργεντινός σούπερ σταρ είχε πιάσει από τον λαιμό τον Ματίας Ολιβέιρα.

Σε αρκετές στιγμές στο Αργεντινή – Ουρουγουάη άναψαν τα αίματα στο Μπομπονέρα, με τον Λιονέλ Μέσι να παρεμβαίνει στο 19ο λεπτό του αγώνα σε μία ένταση που ξέσπασε, προσπαθώντας να χωρίσει τον Ματίας Ολιβέιρα από τους παίκτες της ομάδας του, πιάνοντάς τον, ωστόσο, από τον λαιμό.

Στη συνέχεια, το επόμενο περιστατικό αφορούσε τον Μανουέλ Ουγκάρτε, ο οποίος ήρθε σε διένεξη με τον Ροντρίγκο Ντε Πολ και κάνοντάς του μία άσεμνη χειρονομία, είπε “παίρνεις π@π@ς στον Μέσι, μωρό μου”.

Στο φινάλε ο Μέσι σχολίασε την άσεμνη χειρονομία του Ουγκάρτε, αλλά και τα λόγια του, υποστηρίζοντας: “Είναι φυσιολογικό. Αυτού του είδους οι αγώνες, προκριματικής φάσης, κόντρα στην Ουρουγουάη είναι πάντα έτσι.

Προτιμώ να μην λέω αυτό που πιστεύω. Οι νέοι πρέπει να μάθουν να σέβονται τους μεγαλύτερους. Αυτό το κλασικό ήταν πάντα έντονο, σκληρό, αλλά πάντα με πολύ σεβασμό. Πρέπει να μάθει”.