Κύπελλο Ελλάδας: Συναυλία του Βέρτη… ακυρώνει τα Τίρανα για τον τελικό

Conference League

Αλαλούμ με την πόλη και το γήπεδο

Τελειωμό δεν έχει το σήριαλ με την διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ με τα γήπεδα και τις πόλεις να αλλάζουν συνέχεια από τις επιλογές της ΕΠΟ.

Την ίδια στιγμή, η υποψηφιότητα των Τιράνων για τον τελικό κυπέλλου δείχνει να «καίγεται», ενώ στο τραπέζι έχον πέσει το Βελιγράδι και το Βουκουρέστι.

Και αυτό γιατί όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει συναυλία του Έλληνα καλλιτέχνη στη πρωτεύουσά της Αλβανίας, στις 25 Μαΐου.

Το όνομα των Τιράνων και του γηπέδου που πέρυσι πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Europa Conference League έπεσε τις τελευταίες ημέρες στο τραπέζι, ωστόσο οι διαθέσιμες ημερομηνίες είναι ελάχιστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο την Αλβανία, ο Νίκος Βέρτης έχει κλείσει το γήπεδο από τις 23 έως τις 26 Μαΐου για να κάνει όλες τις απαραίτητες τροποποιήσεις για την πολύ μεγάλη συναυλία της 25ης Μαΐου, την πρώτη του επί αλβανικού εδάφους που διαφημίζεται πολύ έντονα στην γειτονική χώρα.

Διαβάστε επίσης  Πώς θα μπαίνουμε στα γήπεδα - Τι ισχύει για ανηλίκους και όσους δεν έχουν smartphone

Στις 28 Μαΐου το ίδιο γήπεδο που είναι ουσιαστικά ένας πολυχώρος εκδηλώσεων θα φιλοξενήσει την παράσταση Notre Dame de Paris, ενώ την 1η Ιουνίου είναι προγραμματισμένος ο τελικός του αλβανικού κυπέλλου, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες ημερομηνίες μέσα στον Μάιο.

Υπενθυμίζουμε πως στις 14 Μαΐου, η Αλβανία έχει εθνικές εκλογές κάτι που σημαίνει ότι η τοπική αστυνομία θα είναι σε κατάσταση ύψιστης επιφυλακής από τις 12 έως τις 16 Μαΐου, κάτι που σημαίνει ότι και το σενάριο για τελικό στα Τίρανα στις 17 Μαΐου δεν προβλέπεται, αφού η αλβανική αστυνομία δεν θα έχει τις απαιτούμενες δυνάμεις για ένα τέτοιο γεγονός, ενώ την ιδια μέρα είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι ανάμεσα σε Τίρανα και Παρτιζάνι!

Μάλιστα πηγές εντός της αλβανικής ομοσπονδίας υποστηρίζουν ότι δεν έχουν κάποιο επίσημο αίτημα στα χέρια τους, αλλά μόνο την περιρρέουσα φημολογία των τελευταίων ωρών που έχει αναπτυχθεί σε Ελλάδα και Αλβανία.

Βέρτης

Πηγή: metrosport.gr