Παρί Σεν Ζερμέν: Εκτός προετοιμασίας ο Κιλιάν Εμπαπέ

Κιλιάν Εμπαπέ

Οχι και ιδανική η σχέση του ποδοσφαιριστή με την ομάδα

Ακυρο από την Παρί Σεν Ζερμέν “έφαγε” ο Κιλιάν Εμπαπέ, καθώς δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει στην Ιαπωνία για την προετοιμασία.

Ο Εμπαπέ εδώ και καιρό αρνείται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο, με τον Γάλλο επιθετικό να θέλει να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι όντας ελεύθερος.

Η συγκεκριμένη στάση του Εμπαπέ έχει εξοργίσει τους ιθύνοντες της Παρί, οι οποίοι όπως είναι λογικό σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να δουν τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας να αποχωρεί από τον σύλλογο με τέτοιο τρόπο.

Ωστόσο παρά τις πιέσεις που ασκούνται προς το μέρος του, ο 24χρονος δεν αλλάζει στάση, κάτι που έφτασε τις σχέσεις των Παριζιάνων με τον ίδια στα άκρα, αφού από την διοίκηση πάρθηκε η απόφαση ο Εμπαπέ να μην συμπεριληφθεί στην προετοιμασία της ομάδας που θα διεξαχθεί στην Ιαπωνία.

Μια εξέλιξη η οποία αναμένεται να δώσει νέα τροπή στην περιβόητη ανανέωση του Γάλλου διεθνή, ο οποίος καλείτε πλέον είτε να μείνει στον πάγο για ένα ολόκληρο χρόνο, είτε να φέρει πρόταση στην Παρί και να πωληθεί.

Πηγή φωτό: Instagram (k.mbappe)