Σκληρή απάντηση του Σαββίδη στον Μαρινάκη

Ιβάν Σαββίδης, ΠΑΟΚ, τηλεδιάσκεψη, σύσκεψη

Εξαλλος ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ

Εξαλλος ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ

Σχεδόν 24 ώρες μετά το τέλος της συνάντησης των Big 4 με την FIFA και την UEFA οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για όσα έγιναν μέσα στην αίθουσα Grand Ballroom της «Μεγάλης Βρετανίας», έχουν τεράστιο ενδιαφέρον και μπορούν να δώσουν τη δυνατότητα στον καθένα να σχηματίσει μια εικόνα.

Ασφαλώς υπήρξαν και στιγμές έντασης, ή διαφωνίες, όπως ο διάλογος σε έντονος ύφος που είχε ο Ιβάν Σαββίδης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ανέβασε κατακόρυφα τους τόνους. Κατά την διάρκεια μιας τοποθέτησης του, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που διάβασε περίπου 2.300 λέξεις, απευθύνθηκε στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του είπε αυτολεξί: «Εσύ ως τι βρίσκεσαι εδώ από την στιγμή που λες ότι οι μετοχές του ΠΑΟΚ δεν σου ανήκουν;». 

Ο Ιβάν Σαββίδης άρπαξε την ευκαιρία και του απάντησε με μία μπηχτή, που αφενός τον αποστόμωσε, αφετέρου τον έκανε να εκραγεί: «Εγώ είμαι ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ. Οι μετοχές της ομάδας ανήκουν στην σύζυγό μου και τα παιδιά μου. Εσύ που έχεις απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο ως τι βρίσκεσαι εδώ;», είπε στον Βαγγέλη Μαρινάκη…

Πηγή: ethnos.gr