Συμπλοκές σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Καλαμάτα Άγρια επεισόδια με ξύλο και βρισιές στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης” της Καλαμάτας χθες Κυριακή (15.04.2018) μετά τον αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή Καλαμάτας και τον Χανδριναϊκό.Ακολουθήστε το Thes.gr στο Google News! Μοναδική θεματολογία με το κύρος του Thes.gr Αν στη Βιλαρίμπα και στο Βιλαμπάχο ακόμα… τρίβουν, στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης» στην Καλαμάτα ακόμα δέρνονται. […]

Στην Καλαμάτα

Άγρια επεισόδια με ξύλο και βρισιές στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης” της Καλαμάτας χθες Κυριακή (15.04.2018) μετά τον αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή Καλαμάτας και τον Χανδριναϊκό.

Αν στη Βιλαρίμπα και στο Βιλαμπάχο ακόμα… τρίβουν, στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης» στην Καλαμάτα ακόμα δέρνονται. Θα πει κανείς πως σε εικόνες ντροπής όπως αυτές που ακολουθούν, δεν χωράνε αστεία. Αλλά αν ήμασταν λίγο σοβαροί, δεν θα υπήρχαν αυτές οι εικόνες, σωστά; Ούτε και τέτοια επεισόδια σε ακόμη ένα γήπεδο. Και μάλιστα μετά από αγώνα τοπικού πρωταθλήματος…

Τα όσα έγιναν μετά το σφύριγμα της λήξης στον αγώνα Ηρακλής Καλαμάτας – Χανδριναϊκός για την Α1 τοπική κατηγορία, μάλλον κανείς δεν τα περίμενε. Ήταν ένα ντέρμπι κορυφής, στο οποίο οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

Διαβάστε επίσης
Καλαμάτα: Στην φυλακή ο 38χρονος για τον φόνο του "Αμερικάνου"

Σφύριγμα λήξης και… «σέντρα» για επεισόδια

Με το που σφύριξε τη λήξη του αγώνα ο διαιτητής, άρχισαν τα επεισόδια. Και μιλάμε για ξύλο. Πολύ ξύλο. Αρχικά ανάμεσα στους παίκτες. Μετά μπήκαν στο «παιχνίδι» και παράγωντες. Ο αγωνιστικός χώρος μετατράπηκε σε ρινγκ.

Κι όσοι προσπάθησαν να σταματήσουν τους… ταύρους εν υαλοπωλείω, απλά απέτυχαν. Και τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν έσπασε η πόρτα του γηπέδου και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και οπαδοί των δυο ομάδων.

Πηγή: newsit.gr