Τέλος από την Εθνική o Κώστας Φορτούνης

Ο Κώστας Φορτούνης ανακοίνωσε την απόφασή του να σταματήσει από την Εθνική Ελλάδας και να αφοσιωθεί στις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό.

Μετά και το “κόψιμό” του από τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ, από την αποστολή για τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της “γαλανόλευκης”, ο Φορτούνης φαίνεται ότι αποφάσισε να βάλει τέλος στις διεθνείς υποχρεώσεις του.

Ο ίδιος ανακοίνωσε έτσι ότι “έκλεισε ο κύκλος”, με ανάρτησή του στα social media, όπου και έγραψε: «Στη ζωή κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή, το να αγωνιστεί με το εθνόσημο της πατρίδας του, είναι ύψιστη τιμή. Για πολλά χρόνια έδωσα τα πάντα με τη Γαλανόλευκη και την Εθνική ομάδα, όμως θεωρώ ότι ο κύκλος αυτός έκλεισε και θέλω να αφοσιωθώ στις υποχρεώσεις της ομάδας μου.

Ελπίζω η απόφασή μου να αποχωρήσω από την Εθνική ομάδα, να γίνει σεβαστή από όλους! Εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον στην Εθνική μας ομάδα! Ζήτω η Ελλάδα!».

Στα 30 του χρόνια λοιπόν, ο Φορτούνης ολοκληρώνει την πορεία του στην Εθνική Ελλάδας, με την οποία “μέτρησε” 56 συμμετοχές με εννέα γκολ και εννέα ασίστ.

Τέλος από την Εθνική o Κώστας Φορτούνης