Αφροδίτη Λατινοπούλου για Στέφανο Κασσελάκη: «Θα κάνει μια τρύπα στο νερό, είναι “φυτευτός”»

Στέφανος Κασσελάκης

Αιχμηρές οι δηλώσεις της προέδρου της «Φωνής Λογικής»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου στην εφημερίδα Espresso Σαββατοκύριακο.

Η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου κλήθηκε, μεταξύ άλλων, να εκφράσει την προσωπική της άποψη για τον Στέφανο Κασσελάκη ενώ εξήγησε γιατί έχει σαν πρότυπο την Θάτσερ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα «πιάσει ψάρια»; Θα τα καταφέρει ή θα είναι μια ευχάριστη φιγούρα για τη Βουλή;

«Θα κάνει μια τρύπα στο νερό. Ζήτημα αν προσεγγίσει, όχι φτάσει, το διψήφιο 10%. Είναι «φυτευτός», εκτός ελληνικής πραγματικότητας και πετυχαίνει φοβερά δύσκολα ταύτιση με τον μέσο Έλληνα, σε αντίθεση με τον πρώην αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Τσίπρα. Που ενώ διαφωνώ οριζόντια και κάθετα με τις πολιτικές που ακολούθησε και με την ιδεολογία του, υπήρξε, όπως και να το κάνουμε, ένας χαρισματικός αρχηγός.

Δείτε επίσης: Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Ο γάμος δεν γίνεται για να ντύνεται νυφούλα ο Μπάμπης και ο Μήτσος και να παραγγέλνουν παιδιά από το διαδίκτυο»

Δεν ξέρω, λοιπόν, αν θα προλάβουμε να τον δούμε τον κ. Κασσελάκη στο ελληνικό κοινοβούλιο γιατί δεν ξέρω αν θα παραμείνει αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ως τότε. Οπότε δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό», δήλωσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Διαβάστε επίσης  Κασσελάκης κατά Κούγια για το "αν στο γάμο του αυτός είναι γυναίκα ή άνδρας ή ο Τάιλερ"

Σε εμπνέει η Μελόνι; Έχεις πολιτικά πρότυπα;

«Πολιτικό μου πρότυπο είναι η Θάτσερ. Τελεία, παύλα, παράγραφος. Η απόλυτη θεά του συντηρητικού και φιλελεύθερου οικονομικά χώρου. Αυτήν μελετούσα από μαθήτρια γυμνασίου κιόλας. Από κει και πέρα, φυσικά σέβομαι και τη Μελόνι και τη Λεπέν αλλά και τον Ορμπάν. Γενικά, σέβομαι κάθε πολιτικό ηγέτη που αγαπά αποδεδειγμένα την πατρίδα του και δεν υποκύπτει στις ελίτ και στη νέα τάξη των πραγμάτων», είπε η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής».