Αγριος καβγάς Χατζηνικολάου-Βαρουφάκη στο ραδιοφωνικό αέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Βαρουφάκης Meta

Με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ

Ιδιαίτερα τεταμένη ήταν η συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη στον RealFM και στους Νίκος Χατζηνικολάου και Κάτια Μακρή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου παρατήρησε πως ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν έχει εντοπίσει τίποτα θετικό στο ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ουάσινγκτον. «Μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση. Αν ήσασταν εκπρόσωπος της ΝΔ δεν θα λέγατε κάτι διαφορετικό» απάντησε ο πολιτικός, δήλωση που εξόργισε τον Νίκο Χατζηνικολάου. «Είναι ντροπή αυτό που λέτε. Εγώ δεν θα μιλήσω άλλο μαζί σας. Θα συνεχίσει η κυρία Μακρή. Λυπάμαι πολύ γι’ αυτό που είπατε για μένα. Για να απαντήσω λοιπόν στον ίδιο τόνο είστε εκπρόσωπος της άρνησης, της μόνιμης και σταθερής άρνησης» σημείωσε ο δημοσιογράφος.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε πως δέχτηκε προσωπική επίθεση και τόνισε ότι χρησιμοποίησε υποθετικό λόγο στην τοποθέτησή του. «Αφήστε τις εξυπνάδες σε μένα. Είμαι πολλά χρόνια στο επάγγελμά μου και κανένας δεν έχει τολμήσει να με χαρακτηρίσει εκπρόσωπο κανενός κόμματος. Έχω 40 χρόνια στο επάγγελμα. Ντροπή» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Είστε θλιβεροί» σχολίασε ο Γιάνης Βαρουφάκης, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να δηλώνει φανερά εκνευρισμένος «να χρησιμοποιήσω και εγώ τον υποθετικό λόγο για σας και να πω ότι αν ήσασταν σοβαρός αρχηγός κόμματος δεν θα κάνατε τέτοια επίθεση σε όποιον δημοσιογράφο σας δυσαρεστούσε με τα ερωτήματά του».