Ανακοινώνεται αύριο (4/12) το όνομα της νέας ΚΟ από τους 11 αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ

Αλέξης Χαρίτσης

Tι τόνισε ο Αλέξης Χαρίτσης

Για τη συγκρότηση της νέας κοινοβουλευτικής τους ομάδα προετοιμάζονται οι 11 βουλευτές που έχουν αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα, αύριο το απόγευμα στις επτά σε εκδήλωση στο Σεράφειο θα κάνουν την επίσημε ανακοινώσεις, όπου θα γίνει γνωστό και το όνομα της.

Δείτε επίσης: Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Νίκος Μπελαβίλας

«Την Δευτέρα κάνουμε το πρώτο σημαντικό βήμα: Για μια εναλλακτική αριστερή προοδευτική πρόταση για το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας. Την Δευτέρα θα παρουσιάσουμε στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων την νέα Κοινοβουλευτική μας Ομάδα. Το περιεχόμενο που θέλουμε να δώσουμε στο πολιτικό σύστημα της χώρας. Το πολιτικό μας στίγμα, την ταυτότητα που θα διαμορφώσουμε, τις θέσεις που θα παρουσιάσουμε στην ελληνική κοινωνία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Χαρίτσης, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

Τι είπε ο Παπαδημούλης

«Θέλοντας να είμαι συνεπής με την πορεία μου 50 χρόνια στον χώρο της ανανεωτικής Αριστεράς, επέλεξα να στηρίξω τον υπό διαμόρφωση φορέα και τη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα που ολοκληρώνει τη συγκρότησή της αύριο», έκανε γνωστό σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης  Στέφανος Κασσελάκης: «Θα κέρδιζα τις εκλογές με 90% - Λάθος του Τσίπρα που δεν ήρθε στο Συνέδριο»

Πρόσθεσε ότι «είναι προφανές ότι και στο ευρωκοινοβούλιο θα εκπροσωπήσω αυτή τη νέα ομάδα και τον νέο φορέα, και με την ιδιότητα του ευρωβουλευτή για τους λίγους μήνες που απομένουν. Εδώ και χρόνια έχω αποφασίσει, εξάλλου, ότι αυτή μου η θητεία είναι η τρίτη και τελευταία. Τα τελευταία δέκα χρόνια εκλέγομαι αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου με ποσοστά 75%, εκπροσωπώντας την ευρωομάδα της Αριστεράς, η οποία με στηρίζει επανειλημμένα, ομόφωνα».

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi