Απολύθηκε ο διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ, Θύμιος Γεωργόπουλος

Θύμιος Γεωργόπουλος

Ο Στέφανος Κασσελάκης του το ανακοίνωση αυτοπροσώπως

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο διευθυντής του κόμματος, Θύμιος Γεωργόπουλος, καθώς απολύθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θύμιος Γεωργόπουλος είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και τον ενημέρωσε για τη λήξη της συνεργασίας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε στο γραφείο του τον κ. Γεωργόπουλο και του ανακοίνωσε, παρουσία τρίτων μάλιστα, ότι επιθυμεί να διακοπεί η συνεργασία του με το κόμμα.

Οταν ο κ. Γεωργόπουλος του ζήτησε να διεκπεραιώσει τις εκκρεμότητές του και να παραδώσει έως αύριο – μεταξύ άλλων, έπρεπε να προχωρήσει σε αναστολή υπογραφών για οικονομικά ζητήματα, ο πρόεδρος του κόμματος τον «παρακάλεσε» «να τελειώσουν όλα σήμερα».

Διαβάστε επίσης  Παπανώτας εναντίον όλων: "Είναι νίκη της Νέας Δημοκρατίας" - Αιχμές για την Μπεκατώρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή είναι η πρώτη απόλυση της περιόδου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ. Στην Κουμουνδούρου επικρατεί αναβρασμός καθώς εκτιμάται ότι η απόλυση Γεωργόπουλου δεν θα είναι η μόνη, στον απόηχο και των εξελίξεων στα κομματικά Μέσα όπου η χρηματοδότησή τους δεν είναι εξασφαλισμένη όπως φάνηκε από τον δανεισμό από τον πρόεδρο.

Ο Θύμιος Γεωργόπουλος αποτελούσε συνεργάτη της Κουμουνδούρου τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια. Επελέγη στη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα από απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ αποτελούσε και πρόσωπο εμπιστοσύνης του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Πηγή φωτό: Facebook (Θύμιος Γεωργόπουλος)

Πηγή: protothema.gr