Εύα Καϊλή: Ελεύθερη να ταξιδεύει χωρίς περιορισμούς εντός Σένγκεν

Εύα Καϊλή

Η ανακοίνωση των δικηγόρων της

Οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή Σβεν Μαρί και Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανακοίνωσαν σήμερα (27/6) την απόφαση του Εφετείου των Βρυξελλών που επιτρέπει στην Εύα Καϊλή μπορεί να ταξιδεύει ελεύθερα μεταξύ των χωρών του Σένγκεν.

«Με απόφαση του Εφετείου των Βρυξελλών, η κυρία Εύα Καϊλή μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα στον χώρο Σένγκεν χωρίς την άδεια της ανακριτικής αρχής», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η απόφαση αυτή έρχεται ένα μήνα μετά την απόφαση των βελγικών Αρχών να βγάλει το βραχιολάκι ηλεκτρονικής παρακολούθησης. Κάτι που σημαίνει ότι θα μπορεί να γυρίσει και στην Ελλάδα, εφόσον το επιθυμεί.

Στο μεταξύ στους διαδρόμους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εθεάθη να περπατά το απόγευμα της Δευτέρας (26.06.2023) η Εύα Καϊλή, σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα “La Repubblica”.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του 27χρονου που παρέσυρε και σκότωσε την Εμμα

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ήταν μαζί με την -δύο ετών- κόρη της. Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος κατέθεσε αίτημα να συμμετέχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και αυτό έγινε δεκτό.