Για τις βελτιώσεις στο Κτηματολόγιο συζήτησαν βουλευτές της ΝΔ με τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Κτηματολόγιο

Επικεφαλής των βουλευτών ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σταύρος Καλαφάτης

Με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, στο πλαίσιο πρωτοβουλιών για την ενημέρωση των μελών του κόμματος.

Επικεφαλής των βουλευτών ήταν ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης. Εγινε εκτενής συζήτηση για το Κτηματολόγιο και τις κινήσεις που γίνονται για την απλούστευση των διαδικασιών.

Στην ανάρτησή του, ο Σταύρος Καλαφάτης επισήμανε: “Μια ουσιαστική και παραγωγική συζήτηση είχαμε στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο πλαίσιο πρωτοβουλίας μας για στενότερη επικοινωνία των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με μέλη της Κυβέρνησης, αναφορικά με τις μεταρρυθμίσεις που δρομολογούνται και την προώθηση και προβολή του κυβερνητικού έργου.

Ο κύκλος των συναντήσεων άνοιξε χθες με ενημέρωση των Βουλευτών από τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης, σχετικά με τις νομοθετικές ρυθμίσεις που αφορούν στο Κτηματολόγιο και έχουν στόχο την απλοποίηση και επιτάχυνση διαδικασιών με αφαίρεση βαρών για τον πολίτη. Συνεχίζουμε!”.

Διαβάστε επίσης  Καλαφάτης για τις αγροτικές κινητοποιήσεις: «Εχουμε ξύσει τον πάτο του βαρελιού, όμως δεν μπορούμε να θέσουμε σε κίνδυνο τη δημοσιονομική ισορροπία»