Γιαννούλης: “Οι εικόνες συνωστισμού επιβάλλουν την αύξηση των δρομολογίων του ΟΑΣΘ”

GIANNOULIS Γιαννούλης Μητσοτάκης Σέιχ Σου

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε την εικόνα στα λεωφορεία

Δηλώσεις για εικόνες συνωστισμού στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ έκανε ο βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης.

“Οι γνώριμες εικόνες του συνωστισμού στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ δυστυχώς έκαναν σήμερα την επανεμφάνιση τους. Είχαμε τονίσει από την έναρξη της πανδημίας πως ο συνωστισμός και οι ασφυκτικές συνθήκες μεταφοράς στις ώρες αιχμής παραμένει μία διαρκής εστία διασποράς και κινδύνου για τους επιβάτες του ΟΑΣΘ”, τόνισε αρχικά ο κ. Γιαννούλης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Είχαμε τονίσει πως είναι επιβεβλημένη η ενίσχυση των βασικών γραμμών με περισσότερα δρομολόγια και όχι μόνο στις ώρες αιχμής, ώστε να εξυπηρετείται το επιβατικό κοινό. Σήμερα πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας του λιανικού εμπορίου ήταν αναμενόμενο ότι θα υπάρξει αυξημένη κίνηση, προφανώς όμως δεν υπήρξε αντίστοιχη πρόβλεψη απο τους επιτελείς του ΟΑΣΘ να αυξήσουν τα δρομολόγια.

Προφανώς παραμένουν πιστοί στο δόγμα Κώστα Καραμανλή πως τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν αποτελούν εστίες διασπορά του κορονοϊού. O εφησυχασμός αποτελεί τη δεδομένη χρονική στιγμή πολύ κακό σύμβουλο. Οφείλει άμεσα η διοίκηση του Οργανισμού, με σεβασμό στο επιβατικό κοινό, να λάβει όλα τα μέτρα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή του συνωστισμού στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ”.

Διαβάστε επίσης
Ηλιόπουλος: "Οσα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ γρήγορα χρεοκόπησαν"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *