Γκανούλης: “Ψηφίζοντας Οικολογία – Πράσινη Λύση δυναμώνεις την πιο χρήσιμη φωνή”

Γκανούλης ΤΙΤΑΝ

Δήλωση του επικεφαλής της παράταξης ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών

Κάλεσμα στους ψηφοφόρους να ενισχύσουν την “Οικολογία – Πράσινη Λύση” για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έκανε ο Φίλιππος Γκανούλης, επικεφαλής της παράταξης.

Σημειώνει πως η “Οικολογία – Πράσινη Λύση” είναι μια αναγκαία και αναγκαία φωνή μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο για την επόμενη πενταετία.

Αναλυτικά η δήλωσή του: “Tην Κυριακή 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για το σήμερα και το αύριο της Κεντρικής Μακεδονίας. Οι προκλήσεις είναι εδώ. Οι Οικολογικές πράσινες προτάσεις μπήκαν ξανά στο προσκήνιο μετά την βιβλική καταστροφή στην Θεσσαλία. Στην συζήτηση «για το τι κάνουμε για να προστατευτούμε» η πολιτική Οικολογία έχει απαντήσεις εδώ και χρόνια, εφαρμοσμένες σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ακούγοντας τους επιστήμονες, στηριζόμενοι στους ειδικούς προτείνουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, με κοστολογημένες προτάσεις για μια πολύ καλύτερη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για όλους. Από «Κασσάνδρες» γίναμε μια απαραίτητη φωνή για την χώρα και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Σε αυτές τις εκλογές μια ψήφος στην Οικολογία – Πράσινη Λύση δεν έχει τον χαρακτήρα απλά μιας χαλαρής ψήφου. Είναι η πιο χρήσιμη και επίκαιρη ψήφος σε μια καθαρά αυτοδιοικητική παράταξη χωρίς κομματικές δεσμεύσεις… Είναι αναγκαία όσο ποτέ η πράσινη φωνή μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Καλώ κάθε πολίτη της Κεντρικής Μακεδονίας να αναρωτηθεί ποιοι θέλει πραγματικά να τον εκπροσωπήσουν στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο.

Η επόμενη πενταετία μπορεί να είναι η πιο κρίσιμη για τον τόπο μας. O Daniel μπορεί να έφυγε αλλά η κλιματική κρίση είναι εδώ και απειλεί κάθε πτυχή της καθημερινότητας μας, της οικονομίας μας. Η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής μας, οι απάνθρωπες συνθήκες μετακίνησης, η ατμοσφαιρική ρύπανση, το συγκεντρωτικό και μη καινοτόμο παραγωγικό μοντέλο, η έλλειψη πρασίνου και δημόσιων χώρων, η ενεργειακή και διατροφική εξάρτηση, η μη βιώσιμη ανάπτυξη χωρίς ισχυρές προοπτικές είναι ζητήματα στα οποία έχουμε απαντήσεις. Αν όχι εμείς, ποιοι; Αν όχι τώρα, πότε;

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στηρίζοντας Οικολογία – Πράσινη Λύση, ψηφίζοντας Φίλιππο Γκανούλη για Περιφερειάρχη, δυναμώνεις την πιο χρήσιμη και αναγκαία φωνή. Δεν θα το μετανιώσεις”.