Ηλιόπουλος: “Δεν υπάρχει αρνητικό ρεκόρ που να μην το έχει σπάσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ηλιόπουλος

Τι τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

O εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος σε δήλωση του σχολίασε την αρνητική πρωτιά της χώρας στην Ευρώπη με την πιο ακριβή βενζίνη που τοποθετεί την Ελλάδα το Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

«Δεν υπάρχει αρνητικό ρεκόρ που να μην το έχει σπάσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη», προσθέτει o εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Σημειώνοντας ότι «το πενιχρό κουπόνι βενζίνης ήταν απλά μία ακόμη κοροϊδία», ο Νάσος Ηλιόπουλος υπογραμμίζει: «Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να βγει από τον γυάλινο πύργο του, αδυνατεί να καταλάβει ότι οι πολίτες δεν τα βγάζουν πέρα, δεν ζουν πλουσιοπάροχα όπως αυτός και οι φίλοι του».

«Αντιθέτως, εξαιτίας του πληρώνουν το ακριβότερο τίμημα σε όλη την Ευρώπη», καταλήγει.

Η δήλωση Ηλιόπουλου:

«Δεν υπάρχει αρνητικό ρεκόρ που να μην το έχει σπάσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Σήμερα το Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, έδωσε την Ελλάδα ως τη χώρα με την πιο ακριβή βενζίνη της Ευρώπης, τη στιγμή μάλιστα που έχει πολύ χαμηλότερους μισθούς από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

Διαβάστε επίσης
Στο Κιλκίς αύριο (2/12) ο Αλέξης Τσίπρας

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι το κράτος όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει την αισχροκέρδεια ιδιωτών, αλλά βγάζει υπερκέρδη και το ίδιο από την αισχροκέρδεια αυτή. Αρνούμενη η κυβέρνηση να μειώσει τον ειδικό φόρο κατανάλωσης, έφτασε να έχει υπερέσοδα 3,6 δισ. στο εξάμηνο.

Σημαίνει ότι το πενιχρό κουπόνι βενζίνης ήταν απλά μία ακόμη κοροϊδία.

Σημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να βγει από τον γυάλινο πύργο του. Αδυνατεί να καταλάβει ότι οι πολίτες δεν τα βγάζουν πέρα, δεν ζουν πλουσιοπάροχα όπως αυτός και οι φίλοι του. Αντιθέτως, εξαιτίας του πληρώνουν το ακριβότερο τίμημα σε όλη την Ευρώπη».