Καταπέλτης κατά του Τζήμερου η Ντόρα Μπακογιάννη: «Δεν έχω διαβάσει πιο βλακώδη δήλωση»

Το μέρος της Σοφίας Ζαχαράκη πήρε με τη σειρά της η Ντόρα Μπακογιάννη, σχετικά με την σεξιστική επίθεση που δέχθηκε από τον Θάνο Τζήμερο.

Κύμα συμπαράστασης στη Σοφία Ζαχαράκη μετά την άκρως σεξιστική επίθεση του Θάνου Τζήμερου. Ανάμεσα στους πολιτικούς που θέλησαν να υποστηρίξουν δημόσια τη νέα Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας ήταν και η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με μήνυμά της στο twitter έστειλε ένα οργισμένο μήνυμα.

Δείτε επίσης: Αμετανόητος ο Θάνος Τζήμερος για την Σοφία Ζαχαράκη – «Αγαμος και άτεκτος υπουργός Οικογένειας είναι λάθος»

«Ντροπή σας κ. Τζήμερε! Δεν έχω διαβάσει πιο βλακώδη δήλωση! Η οικογένεια δεν εξαρτάται από το πόσα παιδιά έχεις. Είναι αγάπη, προφανώς άγνωστη έννοια για σας» έγραψε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη.

Να διευκρινιστεί πως ο Θάνος Τζήμερος στην επίθεση του στο πρόσωπο της Σοφίας Ζαχαράκη έγραψε σε ανάρτησή του:

«Πάντως το ότι ένα κόμμα που έχει στο πρόγραμμά του την ανατροπή της δημοκρατίας διά των όπλων και την επιβολή δικτατορίας αύξησε τη δύναμή του κατά 45% από το 2019 κανένας δεν το είδε ως άνοδο της ακροαριστεράς. Ούτε το ότι η Αυτής Σουργελότης του ΟΧΙ ξαναμπήκε στη Βουλή. Βούβα περί αυτού, οι εκπρόσωποι της ΝΔ. Φαίνεται με το καλημέρα, πόσα αυγά είναι διατεθειμένοι να σπάσουν. Ευτυχώς που ιδρύθηκε Υπουργείο Οικογένειας, με επικεφαλής άγαμη άτεκνη για να αρχίσουμε να γεννάμε. Η 2η τετραετία επαναλαμβάνεται ως φάρσα».

Αργότερα, αμετανόητος προχώρησε και δεύτερη χυδαία ανάρτηση:

«Πάμε ξανά γαλαζαίοι: ένας που ζυγίζει 150 κιλά μπορεί να είναι καλός μάνατζερ. Δεν τον βάζεις όμως πρόεδρο οργανισμού κατά της παχυσαρκίας. Ούτε έναν θεριακλή, κατά του καπνίσματος. Άγαμος και άτεκνος (και άνδρας να ήταν) Υπουργός Οικογένειας είναι λάθος: σημειολογικό και ουσίας», γράφει χαρακτηριστικά στο Twitter ο Θάνος Τζήμερος.

Πηγή φωτό: Eurokinissi