“Κόλαφος” ο Λαζόπουλος για τον ΣΥΡΙΖΑ: «Φύγαν οι πικραμένοι και δημιουργούνε τον ΞΥΡΙΖΑ Πικραμένη Συμμαχία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Λάκης Λαζόπουλος

Χαρακτήρισε το κόμμα “μπακάλικο”

Με τον δικό του καυστικό τρόπο σχολίασε τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε το κόμμα” μπακάλικο”.

Μάλιστα, αστειευόμενος ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε όνομα και στον νέο φορέα που είναι στα σκαριά από τους αποχωρήσαντες.

«Με αυτό τον αρχηγομάνι…φύγαν οι πικραμένοι και δημιουργούνε τον ΞΥΡΙΖΑ Πικραμένη Συμμαχία, γιατί αυτή η Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι η απόσπαση του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσιάζεται σαν φοβερή διάσπαση του σύμπαντος», είπε αρχικά στο νέο επεισόδιο της εκπομπής του στο youtube.

«Πρώτοι αυτοί υποσχέθηκαν ότι θα παραδώσουν τις έδρες και δώσουν όρκο τιμής. και Κρατάνε τις έδρες αμανάτι να κάνουν την νέα ΚΟ της μιας σεζόν», πρόσθεσε.

«Μπορείς να βρεις μια ιδεολογία η οποία να είναι αντίθετη από τον Κασσελάκη που δεν έχει καμία;»

«Ψάχνουν να βρουν μια καινούρια ιδεολογία. Μπορείς να βρεις μια ιδεολογία η οποία να είναι αντίθετη από τον Κασσελάκη ο οποίος δεν έχει καμία;» διερωτήθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Διαβάστε επίσης  Δημοσκόπηση Prorata: Μπροστά η ΝΔ με 12,5 μονάδες διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ (ΠΙΝΑΚΕΣ)

«Έπρεπε να κάτσουν να σεβαστούν την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ και να περιμένουν πότε θα πάει ο Κασσελάκης στο Μαϊάμι, γιατί κάποια στιγμή ο Κασσελάκης θα βαρεθεί και θα πάει στο Μαϊάμι, το βλέπεις…»

«Σοβαροί άνθρωποι αποφάσισαν να κάνουν κωμωδία χειμωνιάτικα, για το πώς θα εκφραστούν ιδεολογικά γιατί τώρα είναι αναγκασμένοι να λένε τα αντίθετα από αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, άραγε με ποιόν θα πάνε;» διερωτήθηκε τέλος.