Κωνσταντοπούλου: «Ο Κασσελάκης είναι η ρεβάνς του Τσίπρα, νομίζω ότι υπάρχει σύνδεση Κασσελάκη-Τσίπρα»

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη, «ρεβάνς του Τσίπρα» και «golden boy που πήρε τον ΣΥΡΙΖΑ σε 20 ημέρες».

Παράλληλα, έκανε λόγο για επιχείρηση «εκκαθάρισης, εσωτερικά του κόμματος» της γυναίκας υποψήφιας, δηλαδή της Έφης Αχτσιόγλου, «με μαφιόζικο τρόπο».

Η κυρία Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σχολίασε ότι «το φαινόμενο Κασσελάκη είναι συνδεδεμένο με το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 πούλησε την ψυχή του, τα γύρισε, πρόδωσε τον κόσμο, έχασε την αξιοπιστία του και σήμερα εμφανίζεται ένα golden boy που τους παίρνει το κόμμα σε 20 μέρες».

Αίσθηση προκαλεί και το σχόλιό της περί επιχείρισης εκκαθάρισης της κυρίας Αχτσιόγλου και μάλιστα «με μαφιόζικο τρόπο». «Αυτό είναι απολύτως συνδεδεμένο με την εγκατάλειψη αρχών και αξιών στην πράξη, όχι στα λόγια, και βέβαια αυτό που βλέπουμε να γίνεται με ένα μαφιόζικο τρόπο είναι ότι η γυναίκα υποψήφια επιχειρείται να εκκαθαριστεί, εσωτερικά του κόμματος» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης  ΣΥΡΙΖΑ: Χειροκροτήθηκε στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Αλέξης Τσίπρας (ΦΩΤΟ)

«Ο Κασσελάκης είναι η ρεβάνς του Τσίπρα, νομίζω ότι υπάρχει σύνδεση Κασσελάκη-Τσίπρα», ανέφερε, προσθέτοντας ότι «είναι οφθαλμοφανές ότι υπάρχει μία ιδιοκτησιακή σχέση κάποιων με τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό έχει αποκαλυφθεί».