Κόντρα Γεωργιάδη – Νατσιού στη Βουλή – Ο υπουργός απείλησε με μήνυση (ΒΙΝΤΕΟ)

Αδωνις Γεωργιάδης

Τα όσα είπαν

“Φούντωσε” η κόντρα μέσα στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Εργασίας, Άδωνη Γεωργιάδη και τον πρόεδρο της Νίκης, Δημήτρη Νατσιού.

Ο κ. Νατσιός κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια, επί του εργασιακού νομοσχεδίου, ισχυρίστηκε ότι από το 2020 υπάρχει αμετάκλητη δικαστική απόφαση για την εταιρεία, που ο ίδιος δήλωνε ότι έχει με τον αδερφό του, για μονομερή και αυθαίρετη τροποποίηση ωραρίου εργαζομένου, από πλήρες σε μειωμένο.

Ο κ. Γεωργιάδης αντέδρασε με έντονο ύφος ζητώντας από τον πρόεδρο της Νίκης να ανακαλέσει αλλιώς προειδοποίησε ότι θα προχωρήσει σε αγωγή εναντίον του και εξήγησε ότι ενώ υπήρξε δικαστική διαμάχη του αδελφού του στην προσωπική του εταιρεία με εργαζόμενό του, ο εργαζόμενος εκείνος προχώρησε σε αγωγή και μήνυση εναντίον και του ιδίου, θεωρώντάς τον εμπλεκόμενο.

Το δικαστήριο θεώρησε ότι ο σημερινός υπουργός Εργασίας δεν είχε απολύτως καμία σχέση και αθωώθηκε ωστόσο, όπως αθωώθηκε και ο αδερφός του ως προς το ποινικό μέρος και καταδικάστηκε στο αστικό.

Διαβάστε επίσης  Μητσοτάκης για νέο φορολογικό νομοσχέδιο: "Γίνεται προσπάθεια να κλείσουν τα παραθυράκια της φοροδιαφυγής"

«Αυτό είναι ένα από τα προβλήματα της δημοσιότητας», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης και απευθυνόμενος προς τον κ. Νατσιό να ανακαλέσει λέγοντας: «Επειδή φαντάζομαι ότι την οικογενειακή ευθύνη δεν την δέχεται κανένας στη Βουλή, ανακαλέστε διότι εδώ για την τιμή και την υπόληψή μου δεν θα δεχτώ ούτε μύγα στο σπαθί μου. Αντίθετα, εάν επιμείνετε θα σας κάνω αγωγή και μήνυση και θα έρθετε στο δικαστήριο να αποδείξετε αυτά που είπατε».

Παίρνοντας τον λόγο ο πρόεδρος της Νίκης, είπε ότι επικαλέστηκε απλώς σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας, προσέθεσε πως θα ελέγξει το θέμα και εφόσον διαπιστώσει ότι είναι ανυπόστατο θα ανακαλέσει.

Πηγή: cnn.gr

Πηγή φωτογραφία: Eurokinissi