Κώστας Καραμανλής: «38 μέρες, τόσο κράτησε το ξαφνικό ενδιαφέρον του Τσίπρα για τις Σέρρες»

Ανακοίνωση για την απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να μην είναι υποψήφιος στις Σέρρες, εξέδωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραμανλής.

Στη δήλωσή του ο Κώστας Καραμανλής αναφέρει χαρακτηριστικά: «38 μέρες. Τόσο κράτησε το ξαφνικό ενδιαφέρον του κ. Τσίπρα για τις Σέρρες».

«Στις 30 Απριλίου ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στο Νομό μας και ζήτησε από τις Σερραίες και τους Σερραίους να καταψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία κι εμένα προσωπικά. Στις 21 Μαΐου οι πολίτες του γύρισαν πανηγυρικά την πλάτη.

Δείτε επίσης: Αυτά είναι τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Και σήμερα που έγινε η επίσημη ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις προσεχείς εκλογές, είδαμε ότι το όνομα του κ. Τσίπρα δεν περιλαμβάνεται πλέον στο ψηφοδέλτιο των Σερρών. Άλλη μια απόδειξη ότι τους «συμβολισμούς» στον ΣΥΡΙΖΑ τους αντιλαμβάνονται ως σημαία ευκαιρίας και δημαγωγίας.

Διαβάστε επίσης  Τσακαλώτος σε Τσίπρα: "Οχι Αλέξη μου δεν φύγαμε γιατί χάσαμε, φύγαμε γιατί βλέπαμε την εξαέρωση του κόμματος"

Ο κ. Τσίπρας ηττήθηκε και αποχώρησε. Εμείς όμως συνεχίζουμε. Μαζί. Σταθερά, τολμηρά, μπροστά. Για τις Σέρρες. Για την Ελλάδα» ανέφερε στην ανακοίνωση του ο Κώστας Καραμανλής.