Λιάνα Κανέλλη: Τι αποκάλυψε για την περιπέτεια με την υγεία της

Η Λιάνα Κανέλλη αναφέρθηκε σήμερα (30/7) στην περιπέτεια της υγείας της με τον κορονοϊό και την long covid, σημειώνοντας ότι είχε κάνει κανονικά και τα τρία εμβόλια.

Μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή “Επτά” η βουλευτής του ΚΚΕ εξήγησε ότι “κόλλησα από έναν άνθρωπο, ασυμπτωματικό, που ήρθε στο σπίτι μου. Ήμασταν τέσσερα άτομα και κόλλησα μόνο εγώ”.

Όπως ανέφερε, “δεν είχαν βγει τότε τα αντιικά χάπια. Στο μήνα πάνω, έκανα τις εξετάσεις μου και την αξονική μου και δεν είχα κάτι. Στα μέσα του Φεβρουαρίου (ενάμιση μήνα μετά) ξεκίνησε να με ταλαιπωρεί βήχας. Στην επίσκεψη στον γιατρό ενημερώθηκα ότι ο ένας μου πνεύμονας είχε γεμίσει φλέματα, ότι συνδέεται με κομάρες που είχα, και αυτό οφείλεται στην long covid. Έλαβα μια θεραπεία 2-3 μηνών και πλέον είμαι μια χαρά. Εξακολουθώ την θεραπεία γιατί καθοδηγήθηκα να την συνεχίσω για ένα εξάμηνο”.

Η Λιάνα Κανέλλη υπογράμμισε πως “πήγα στο γιατρό, δεν έκανα ερμηνείες μόνη μου (…) Πρέπει να φροντίζουμε όταν ταξιδεύουμε να χρησιμοποιούμε μάσκα. Είναι καλύτερα να μην πας κάπου, παρά να πας απροστάτευτος” γιατί, όπως είπε: “ο διπλανός είναι που μετράει. Ξέρω ανθρώπους που έχουν κολλήσει τους οικείους τους και δεν το συγχώρησαν ποτέ στον εαυτό τους.

Διαβάστε επίσης  Kορονοϊός: Που θα γίνουν σήμερα (21/9) δωρεάν rapid test