Νέα Δημοκρατία κατά Σπίρτζη και Πολάκη: “Πολλή δημοκρατία “μυρίζει” με… το άγριο”

ΝΔ Νέα Δημοκρατία

Το σχόλιο του κυβερνώντος κόμματος για τις δηλώσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Τις δηλώσεις που έκαναν σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης οι Χρήστος Σπίρτζης και Παύλος Πολάκης σχολίασε η Νέα Δημοκρατία.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ αναφέρει τι εννοεί ο κ. Σπίρτζης όταν λέει ότι «θα επαναφέρουμε τη Δημοκρατία, είτε με το καλό είτε με το άγριο». Μάλιστα παραθέτει και αυτούσια τα λόγια του μέσω βίντεο.

Παράλληλα η ΝΔ σχολιάζει και τα όσα είπε στην ίδια εκδήλωση ο Παύλος Πολάκης….

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ

«Ο κ. Σπίρτζης μιλώντας σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και αναλύοντας τις θέσεις του αρχηγού του, ανάμεσα σε πολλά άλλα, είπε στους συγκεντρωμένους: “Θα επαναφέρουμε τη Δημοκρατία, είτε με το καλό είτε με το άγριο”. Το τι εννοεί με το άγριο και το πώς το άγριο συμβαδίζει με τη Δημοκρατία, δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Το ξέρουμε από την “πρώτη φορά”.

Στην ίδια εκδήλωση και στο ίδιο μήκος κύματος, ο κ. Πολάκης προχώρησε ένα βήμα από όσα είχε πει η κα Τσαπανίδου λέγοντας ότι αν δεν υπάρξει ανταπόκριση στην πρόταση διακυβέρνησης του Αλ.Τσίπρα, αυτό θα συμβεί γιατί “είτε είναι πιασμένοι όπως το ΠΑΣΟΚ, είτε είναι κολλημένοι όπως το ΚΚΕ”. Δηλαδή, αυτοί που απευθύνεται ο κ. Τσίπρας είναι “πιασμένοι” και κολλημένοι!

Διαβάστε επίσης  Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στo 4,7 η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Με “το άγριο”, πιασμένους και κολλημένους, πολλή δημοκρατία “μυρίζει”».

Πηγή: newsit.gr