Νέα κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – κυβέρνησης με επίκεντρο τις αποκαλύψεις Φουρθιώτη

Μένιος Φουρθιώτης

Τι επεσήμανε ο υπουργός Επικρατείας

Η δημοσιοποίηση του υπόδικου Μένιου Φουρθιώτη, ισχυρισμών κατά τους οποίους ο ίδιος είχε επικοινωνίες με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκο Ρωμανό προκάλεσε νέα κόντρα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που καλούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει εξηγήσεις, προκάλεσε την αντίδραση του από τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη. Όπως δήλωσε «ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να ασχοληθεί με τα κρίσιμα για τη χώρα ζητήματα, εξακολουθεί να παράγει ανέξοδη τοξικότητα. Ευτυχώς, η κοινωνία έχει από μακρού χρόνου αντιληφθεί και προσπεράσει τις μεθόδους αυτές».

Συγκεκριμένα ο κ. Γεραπετρίτης αναφέρει στη δήλωσή του: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίδεται για μία ακόμη φορά σε ασκήσεις ανθρωποφαγίας. Προς ενημέρωση του λοιπόν. Ουδέποτε έχω δει ούτε γνωρίζω εξ όψεως τον κύριο Φουρθιώτη. Απάντησα σε οχλήσεις του όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του. Αν από αυτό συνάγει οποιαδήποτε ευθύνη, έχει απλά παραιτηθεί από τη λογική. Επιπλέον, όταν ο κύριος Φουρθιώτης ξεκίνησε ψευδείς και προσβλητικές δηλώσεις, κατέθεσα σε βάρος του μήνυση, η οποία εκκρεμεί στην ποινική δικαιοσύνη.

Εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται και επενδύει στον κύριο αυτόν, μπορεί να παραστεί ένας εκπρόσωπός του στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να ασχοληθεί με τα κρίσιμα για τη χώρα ζητήματα, εξακολουθεί να παράγει ανέξοδη τοξικότητα. Ευτυχώς, η κοινωνία έχει από μακρού χρόνου αντιληφθεί και προσπεράσει τις μεθόδους αυτές».

Φουρθιώτης: Το ευχαριστήριο μήνυμα από τον υπουργό

Λίγη ώρα αργότερα, ο Μ. Φουρθιώτης επανήλθε, με νέα ανάρτηση στα social media. “Επειδή εγώ μιλάω μόνο με αποδείξεις ιδού ένα μήνυμα από τις συνομιλίες με τον υπουργό που με ευχαριστούσε για την προβολή ρεπορτάζ στα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ για τον ίδιο για να μην υπάρχουν απορίες” γράφει και το συνοδεύει με το επίμαχο μήνυμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.