Πολάκης για την στήριξη Παππά σε Κασσελάκη: «Εξαιρετική εξέλιξη, άριστα είκοσι»

Πολάκης

Την άλλη Κυριακή η εκλογή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Την ανακοίνωση της στήριξης του Νίκου Παππά στον Στέφανο Κασσελάκη ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ο Παύλος Πολάκης.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, σε ανάρτησή του στο Facebook, έγραψε χαρακτηριστικά: «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ!! ΑΡΙΣΤΑ ΕΙΚΟΣΙ».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ!! ΑΡΙΣΤΑ ΕΙΚΟΣΙ

«Στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη στον β’ γύρο των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Παππάς.

Μετά τη συνάντησή τους το πρωί της Τρίτης στη Βουλή, ο Νίκος Παππάς σε δήλωσή τόνισε: «Είχαμε πολύ σοβαρή συζήτηση για το μέλλον της παράταξης».

Και συνέχισε: «Ενώπιον του δημοκρατικού κόσμου, στη βάση της συζήτησης, ο Στέφανος θα έχει τη στήριξή μου και θα ενθαρρύνω την εκλογή του την Κυριακή».

Διαβάστε επίσης  Snik για την συνάντηση με τον Κασσελάκη: «Είδα έναν που περπάταγε, τον "Καψελάκη"» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε επίσης: Στηρίζει Κασσελάκη ο Παππάς – «Ενθαρρύνω την εκλογή του»

«Στέφανε καλή δύναμη», κατέληξε ο Νίκος Παππάς.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Παππά:

«Συναντηθήκαμε σήμερα το πρωί με τον Στέφανο, εδώ στη Βουλή. Είχαμε μια ξεκάθαρη, πολιτική και πάρα πολύ σοβαρή συζήτηση για το μέλλον της παράταξης. Δεν είναι η πρώτη συζήτηση που είχαμε, έχουμε ξανακάνει κι άλλες. Το περιεχόμενο της συζήτησής μας θα το δείτε στην κοινή δήλωσή μας που θα βγει σε λίγο. Ενώπιον του ελληνικού λαού και του δημοκρατικού κόσμου, ο Στέφανος θα έχει τη στήριξή μου και θα ενθαρρύνω την εκλογή στον δεύτερο γύρο της Κυριακής. Θεωρώ ότι μπορεί να δώσει την πνοή και τον βηματισμό για να πάμε στην προοπτική της νίκης».