Στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα ο Κασσελάκης – Μπήκε σε τρακτέρ και φωτογραφήθηκε με αγρότες (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

To παρών στο συλλαλητήριο των αγροτών στο Σύνταγμα έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

O κ. Κασσελάκης συνομίλησε με αγρότες στο Σύνταγμα, ενώ μάλιστα, μπήκε σε ένα τρακτέρ.
Αθήνα αγρότες τρακτέρ Σύνταγμα συλλαλητήριο Κασσελάκης

Είχε θερμή συνομιλία με αρκετούς διαδηλωτές, οι οποίοι μάλιστα του προσέφεραν και ένα λουλούδι, ενώ έβγαλε φωτογραφίες με δεκάδες κόσμου.

Αθήνα αγρότες τρακτέρ Σύνταγμα συλλαλητήριο Κασσελάκης

«Πήγα σήμερα στο συλλαλητήριο των αγροτών για να υποστηρίξω τα δίκαια αιτήματά τους. Γιατί ο αγώνας δίνεται μέσα στην κοινωνία, με την κοινωνία. Οι αγρότες αγκομαχούν για να επιβιώσουν. Οι καταναλωτές αγκομαχούν να επιβιώσουν. Υπάρχει ένα καρτέλ στη μέση, μεσάζοντες και ολιγοπώλια. Να επέμβει το κράτος άμεσα. Να μην υπάρχει αυτή η κοροϊδία. Να καταργηθεί ο φόρος στο αγροτικό πετρέλαιο μόνιμα. Να υπάρχει πλαφόν στο αγροτικό ρεύμα. Επιτέλους να γίνει μια ρύθμιση οφειλών, ώστε αυτοί οι άνθρωποι να μη δουν τη γη τους να πηγαίνει στη ρευστοποίηση. Απλά πράγματα να γίνουν άμεσα», τόνισε ο κ. Κασσελάκης.

Διαβάστε επίσης  Αντιδράσεις από ευρωβουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις δηλώσεις Παπανώτα - «Να παραπεφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας»

Αθήνα αγρότες τρακτέρ Σύνταγμα συλλαλητήριο Κασσελάκης

Παράλληλα, κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει σε ουσιαστικές λύσεις προς τους αγρότες και να υλοποιήσει τις προτάσεις που έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ και έγινε δεκτός με ενθουσιασμό που από τους αγρότες που βρίσκονται στο σημείο και τα κινητά πήραν… φωτιά από τις selfies.

Αθήνα αγρότες τρακτέρ Σύνταγμα συλλαλητήριο Κασσελάκης Αθήνα αγρότες τρακτέρ Σύνταγμα συλλαλητήριο Κασσελάκης Αθήνα αγρότες τρακτέρ Σύνταγμα συλλαλητήριο Κασσελάκης

Πηγή: newsit.gr

Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi