ΣΥΡΙΖΑ: “Χυδαία η ανάρτηση Κασσελάκη” απαντά η ομάδα Αχτσιόγλου

Νάσος Ηλιόπουλος ΣΥΡΙΖΑ

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν

Σε υψηλούς τόνους απαντούν οι 6+6 στην ανάρτηση που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Αναφέρουν πως η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει την επιλογή τους να αποχωρήσουν από τον κόμμα και πως δεν σκοπεύουν να ακολουθήσουν τον κ. Κασσελάκη στο δρόμο των προσωπικών επιθέσεων.

«Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται πολύ θράσος ένας άνθρωπος που δεν έχει υπάρξει στην Αριστερά παρά μόνο ως διεκδικητής ή κάτοχος καρέκλας να κάνει μαθήματα ανιδιοτέλειας σε ανθρώπους που έχουν δώσει πολίτικες και κοινωνικές μάχες επί πολλά χρόνια στα κινήματα και στο κόμμα χωρίς καμία απολύτως καρέκλα», , καταλήγει η απάντησή τους προς τον κ. Κασσελάκη.

Αναλυτικά η απάντηση

«Η χυδαιότητα της σημερινής ανάρτησης του κ. Κασσελάκη επιβεβαιώνει την ορθότητα της επιλογής μας να αποχωρήσουμε από το κόμμα Κασσελάκη.

Δεν έχουμε καμία διάθεση να ακολουθήσουμε τον δρόμο που ο ίδιος έχει επιλέξει για τον εαυτό του. Για άλλη μια φορά απαντά στην πολιτική κριτική με προσωπικές επιθέσεις.

Διαβάστε επίσης  Το καλοκαίρι στην Ελλάδα ο γάμος Κασσελάκη-Μακμπέθ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν θέλει να κατανοήσει και τους υπόλοιπους πολιτικούς λόγους των μαζικών αποχωρήσεων χιλιάδων αγωνιστών από το κόμμα του, τον παραπέμπουμε στη χθεσινή δήλωση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής, αλλά και στα δεκάδες άλλα κείμενα αποχωρήσεων που έχουν κατατεθεί τις τελευταίες ημέρες, λαμβάνοντας υπόψη μας το σοβαρό ενδεχόμενο να νομίζει ότι είναι «πουμαρό».

Η δική μας υποχρέωση είναι η επιλογή της ευθύνης και της ελπίδας: η μαχητική αντιπολίτευση απέναντι στην επικίνδυνη κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, κάτι που είναι φανερό ότι ο κ. Κασσελάκης αδυνατεί να υπηρετήσει.

Υ,Γ Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται πολύ θράσος ένας άνθρωπος που δεν έχει υπάρξει στην Αριστερά παρά μόνο ως διεκδικητής ή κάτοχος καρέκλας να κάνει μαθήματα ανιδιοτέλειας σε ανθρώπους που έχουν δώσει πολιτικές και κοινωνικές μάχες επί πολλά χρόνια στα κινήματα και στο κόμμα χωρίς καμία απολύτως καρέκλα».