ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογές στις 10 Μαρτίου προτείνει ο Κασσελάκης – Και επίσημα υποψήφια η Ολγα Γεροβασίλη

Κασσελλάκης-Γεροβασίλη

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

H Oλγα Γεροβασίλη ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα του 4ου Συνεδρίου του κόμματος.

Μάλιστα, η Ολγα Γεροβασίλη την ομιλία της άφησε αιχμές στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

Δείτε επίσης: Κασσελάκης σε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ: “Η ζημιά έχει γίνει και δεν φταίω εγώ” (ΒΙΝΤΕΟ)

“Πρόεδρε, δεν αγαπάς τα μέλη περισσότερο από όλους εμάς. Είμαι εδώ και 12 χρόνια βουλευτής σε μια εκλογική περιφέρεια που ήταν κάστρο της Δεξιάς. Έμαθα σε όλη μου τη διαδρομή να δίνω αγώνες. Πολλούς αγώνες. Στα κινήματα, στην αυτοδιοίκηση, στη Βουλή, στην κυβέρνηση. Παντού. Από τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα μικρό κόμμα. Και έδωσα μάχη για να μεγαλώσει. Τίποτα δεν μας χαρίστηκε. Τη σχέση με τα μέλη μας και την κοινωνία την υπερασπίζομαι στην πράξη. Με έργα. Όχι στα λόγια. Και δεν εξέλαβα ποτέ την ψήφο των πολιτών ως “λευκή επιταγή””, τόνισε αρχικά.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: “Όλες και όλοι κρινόμαστε καθημερινά από τους πολίτες. Αυτούς υπηρετούμε, σε αυτούς απευθυνόμαστε, σε αυτούς λογοδοτούμε. Και σήμερα, αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή, δηλώνω παρούσα. Για να σταματήσει η κατηφόρα. Για να ανακάμψει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Για να γίνει ξανά η Μεγάλη Αριστερά. Για να γίνει ξανά ο προοδευτικός χώρος πρωταγωνιστής. Για να μπορούν τα μέλη και οι υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να πηγαίνουν με περηφάνια και αξιοπρέπεια στη δουλειά τους, στα καφενεία, στις παρέες τους και να υπερασπίζονται το κόμμα μας. Για μια πραγματική προοδευτική αντεπίθεση που τόσο έχει ανάγκη η χώρα και λαός μας. Είμαστε εδώ, γιατί έχουμε δικαίωμα σε μια καλύτερη ζωή, πιο δίκαιη, με περισσότερες ευκαιρίες».

Διαβάστε επίσης  ΣΥΡΙΖΑ: Ανακοινώθηκαν οι 35 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές

Κασσελάκης: “Στο τέλος της ημέρας η αλήθεια θα κερδίσει”

Εκλογές προέδρου στις 10 Μαρτίου πρότεινε ο Στέφανος Κασσελάκης στην εισήγηση του προς το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

“Καλωσορίζω την Όλγα Γεροβασίλη σε έναν όμορφο αγώνα. Δεσμεύομαι ότι θα παραμείνω στο κόμμα και θα δουλέψω για το κόμμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος – ανεξαρτήτως βουλευτικής καρέκλας – δεσμεύομαι ότι την επομένη των εκλογών εφόσον κερδίσω θα προσκάλεσε και την αντιπρόεδρο της Βουλής και την ομάδα για να φέρουμε εις πέρας τις αναγκαίες καταστατικές αλλαγές. Να ξέρουν όλοι στο τέλος της ημέρας ότι η αλήθεια θα κερδίσει, και πρέπει να πάμε το γρηγορότερο δυνατόν σε εκλογές προέδρου 10 Μαρτίου και υβριδικά για τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή”.

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi