ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα ταξιδέψει στις Σπέτσες για τη συνεδρίαση της ΚΟ

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ  θα συνεδριάσει στις Σπέτσες στις 19-21 Ιανουαρίου μετά από κάλεσμα του Στέφανου Κασσελάκη.

Ωστόσο ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα ακολουθήσει τους υπόλοιπους βουλευτές του κόμματος.

Δείτε επίσης: Τζάκρη: “Ο κ. Κασσελάκης θα πληρώσει το ξενοδοχείο των βουλευτών στις Σπέτσες”

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην πρόεδρος εκ θέσεως μπορεί να επιλέξει να μην συμμετέχει σε συνεδρίαση της ΚΟ σε σχέση με οργανωτικά θέματα, και αυτό έκανε.

Νωρίτερα η Έλενα Ακρίτα επέμεινε διαφωνία της για το τριήμερο εργασιών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ που συγκαλεί ο Στέφανος Κασσελάκης στις Σπέτσες.

Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα με νέα ανάρτησή της δεν διαφωνεί με την απόφαση να γίνει η συνάντηση εργασίας εκτός Αθηνών αλλά εκφράζοντας την γνώμη της όπως λέει προτείνει να γίνει όχι στις Σπέτσες αλλά σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες.

Διαβάστε επίσης  ΣΥΡΙΖΑ: Ανακοινώθηκαν οι 35 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

«Σπέτσες: επειδή διαβάζω διάφορα που με αφορούν. Και βέβαια θα μπορούσε η συνάντηση εργασίας να γίνει «εκτός Αθηνών» – αν και αυτό θα δυσκόλευε πολύ το έργο των συναδέλφων δημοσιογράφων που παρακολουθούν τις συνεδριάσεις μας.
Γιατί όμως στις Σπέτσες; Γιατί να μην πάμε σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες; Καρδίτσα, Έβρο, Ρόδο, Εύβοια, Βόλο. Να γυρίσουμε τα χωριά, να μιλήσουμε με τους κατοίκους, να διαπιστώσουμε τί έχει (ή ΔΕΝ) έχει κάνει η κυβερνηση όλο αυτό τον καιρό. Και ταυτόχρονα να δουλέψουμε και να προγραμματίσουμε τις επόμενες κινήσεις του κόμματος μας. Αυτή είναι η γνώμη μου. Καλημέρα σε όλους!»

https://www.instagram.com/p/C1tml7ooavH/?utm_source=ig_web_copy_link