87η ΔΕΘ: Στους πληγέντες σε Θεσσαλία και Εβρο το 10% των εσόδων των εισιτηρίων

86η ΔΕΘ γενικές φωτογραφίες

Κανονικά από αύριο (11/9) οι συναυλίες

Η ΔΕΘ-HELEXPO θα διαθέσει το 10% των εσόδων των εισιτηρίων της 87ης ΔΕΘ, με ελάχιστο ποσό τις 100.000 ευρώ στους πληγέντες σε Θεσσαλία και Εβρο.

Παράλληλα, το πρόγραμμα των Music Events Live, που ξεκινά αύριο Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά, θα είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που βίωσαν και βιώνουν δραματικές στιγμές.

«Ο εθνικός εκθεσιακός φορέας θα στηρίξει με την πολύτιμη παρουσία του κόσμου που αγαπά τη ΔΕΘ τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, θεωρώντας χρέος του να σταθεί στο πλευρό τους με τα μέσα που διαθέτει, σε συνεργασία πάντα με τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς, και καλεί όλους να συνδράμουν την πρωτοβουλία του, γεμίζοντας το εκθεσιακό κέντρο και αυξάνοντας το ποσό που θα διατεθεί προς βοήθεια», σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΔΕΘ-Helexpo.

Το πρόγραμμα των συναυλιών

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στη σκηνή ανεβαίνει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου παίρνουν τη σκυτάλη ο Θοδωρής Φέρρης και η Josephine, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου το σκηνικό αλλάζει με ένα αφιέρωμα στην Tina Turner, το musical tribute «One Night Of Tina» από το West End του Λονδίνου, την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου Γλυκερία και Μελίνα Ασλανίδου συναντιούνται επί σκηνής, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου Κώστας Μακεδόνας και Ελένη Τσαλιγοπούλου ενώνουν τις μουσικές τους δυνάμεις, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου έρχεται ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώ το πρόγραμμα των φετινών Music Events Live κλείνουν την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου οι Πέτρος Ιακωβίδης και Ήβη Αδάμου. Το κοινό μπορεί να παρακολουθεί τις συναυλίες δωρεάν, μόνο με το εισιτήριο εισόδου στην 87η ΔΕΘ.

Διαβάστε επίσης  Στη Θεσσαλία αύριο (8/12) ο Κυριάκος Μητσοτάκης