Ανήλικος μετέφερε παράνομους μετανάστες με κλεμμένο όχημα στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη Καβάλα Χαλκιδική σύνδεσμο Πατήσια

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Στη σύλληψη ενός 17χρονου προχώρησαν χθες (19/9) το μεσημέρι αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, ο ανήλικος μετέφερε παράνομους μετανάστες με αυτοκίνητο το οποίο διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

“Αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες (19-09-2023), 17χρονο ημεδαπό, ο οποίος ενέχεται σε παράνομη μεταφορά παράτυπων μεταναστών.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε στην περιοχή της Μενεμένης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον συλληφθέντα, ο οποίος δε συμμορφώθηκε σε σχετικό σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Παρέα ανηλίκων χτύπησε άνδρα για του κλέψει αλυσίδα και βέρα

Στο ύψος του κόμβου της Λαχαναγοράς το όχημα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο οδηγός, καθώς διαπιστώθηκε ότι μετέφερε με αυτό τέσσερις αλλοδαπούς, εκ των οποίων ένα ανήλικο, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Επιπλέον, από την έρευνα προέκυψε ότι για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή τις προηγούμενες ημέρες στο Τμήμα Ασφαλείας Κορδελιού-Ευόσμου.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα”.