Αποφυλακίστηκε ο “Γύπας της Θεσσαλονίκης” – Γυναίκα πλήρωσε 90000 για αποζημίωση

δικαστήρια Θεσσαλονίκη

Βρέθηκε στην φυλακή μετά από καταγγελίες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με τον 28χρονο άνδρα που είναι γνωστός ως «γύπας της Θεσσαλονίκης».

Πιο συγκεκριμένα, ο “γύπας της Θεσσαλονίκης” αποφυλακίστηκε, καθώς μία γυναίκα πλήρωσε το ποσό των 90000 ευρώ για την αποζημίωση.

Δείτε επίσης: Συμμορία “ρήμαζε” σπίτια σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική – Αυτοκίνητο, χρήματα και χρυσαφικά η λεία της

Ο νεαρός βρέθηκε στη φυλακή μετά από καταγγελίες και σειρά στοιχείων για εμπλοκή του σε απάτες άνω των 150.000 ευρώ. Θύματά του, είχαν πέσει γυναίκες στη Θεσσαλονίκη, με τις οποίες διατηρούσε σχέση. Πριν από λίγες μέρες ο 28χρονος είχε δώσει συνέντευξη στο Star και μια γυναίκα που για την ώρα θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, δήλωσε συγκινημένη. Αποφάσισε να του δώσει 90.000 ευρώ για να αποζημιωθεί ένα από τα θύματά του. Η αποφυλάκιση του νεαρού, βρίσκει τον ίδιο να ευχαριστεί και να υπόσχεται ότι θα αποζημιωθούν όλοι όσοι έχασαν χρήματα από εκείνον.

Ο ίδιος μέσα από τη φυλακή μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για αυτή την εξέλιξη: «Ένας από τους δύο δικηγόρους μου δέχθηκε τηλεφώνημα από τη συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία ζήτησε να προσφέρει το ποσό για να αποζημιώσει μία από τις παθούσες… Θέλω να τις πω ένα τεράστιο ευχαριστώ, να αγαπάει και να ερωτεύεται τους σωστούς ανθρώπους. Θα αποζημιώσω και την άλλη καταγγέλλουσα όταν βγω από δω», υποστήριξε.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο 54χρονος που έπιασε τη σύντροφό του από το λαιμό

Η μυστηριώδης γυναίκα είδε τη συνέντευξη του «Γύπα της Θεσσαλονίκη» η οποία φέρεται να ήταν η αφορμή για να πάρει την απόφαση και να δώσει το μεγάλο αυτό ποσό.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Κωνσταντίνος Χατζηιωάννου, η γυναίκα ευαισθητοποιήθηκε ιδιαίτερα, καθώς ο κατηγορούμενος είναι πατέρας τριών παιδιών.

Με την κίνησή της αυτή η κατηγορία «φεύγει» από το κακούργημα σε πλημμέλημα, καθώς αποκαταστάθηκε πλήρως η μια από τις καταγελούσες. Έτσι, ο «Γύπας της Θεσσαλονίκης» αφέθηκε ελεύθερος μέχρι το Εφετείο.
Ο κατηγορούμενος φέρεται να κέρδιζε την εμπιστοσύνη των θυμάτων του και γνωρίζοντας ότι αυτές επιθυμούν να ξεκινήσουν επιχειρηματική δραστηριότητα, ο 28χρονος παρουσιαζόταν ως δήθεν εύρωστος επιχειρηματίας προτείνοντας να συνεταιριστεί μαζί τους.

Στη συνέχεια, όμως, με διάφορα προσχήματα, όπως δήθεν τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων, αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας συγγενικού του προσώπου και υποτιθέμενη προφυλάκισή του, ζητούσε και έπαιρνε χρήματα από τις ανυποψίαστες γυναίκες.

Πηγή: newsit.gr