Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών

Από την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021 θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου στην κεντρική νησίδα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νεών Μουδανιών, στο ύψος του Α/Κ Σιθωνίας, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας και των δύο κατευθύνσεων ταυτόχρονα και τμηματικά.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021, από τις 7.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ., ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Διαβάστε επίσης  Το καλοκαίρι θα ξεκινήσει με βροχές - Ελπίδα για λιγότερες φωτιές στα δάση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *