Πρ. εργαζομένων ΑΧΕΠΑ: “Συγκεντρώνω τα ονόματα για να τα αντιπαραθέσω στον διοικητή” – 10 κρούσματα στους εμβολιασμένους υγειονομικούς

Διαψεύδει η διοίκηση την ύπαρξη κρουσμάτων σε εμβολιασμένους υγειονομικούς

Ντόμινο εξελίξεων στην υπόθεση που αφορά στην ύπαρξη κρουσμάτων σε εμβολιασμένους υγειονομικούς στο ΑΧΕΠΑ.

Η διοίκηση του νοσοκομείου διαψεύδει τα σχετικά δημοσιεύματα ενώ από πλευράς του ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του νοσοκομείου, Χαράλαμπος Κοροξενός συλλέγει τα ονόματα των υγειονομικών για να τα αντιπαραθέσει στον διοικητή.

Όπως ανέφερε στο Thes.gr ο κ. Κοροξενός: “Ο διοικητής του νοσοκομείου διαψεύδει τα όσα έγιναν γνωστά. Μαζεύω τα ονόματα για να του τα παραθέσω. Μέχρι στιγμής έχω συλλέξει 10 ονόματα. Εκτιμώ πως είναι περισσότεροι και για αυτό αναζητώ και τους υπόλοιπους. Είναι από διαφορετικά τμήματα τα κρούσματα. Είναι και γιατροί και νοσηλευτές”.

Κατά τον πρόεδρο του σωματείου “υπήρχε μια νοσηλεύτρια που νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση αλλά από όσα γνωρίζω πήρε εξιτήριο τις προηγούμενες ημέρες. Εγώ πληροφορήθηκα χθες για την κατάσταση που επικρατεί. Μάλλον η υπόθεση έχει πάρει μεγάλη έκταση και δεν μπορούσαν να το κρύψουν άλλο καθώς βγαίνουν συνεχώς στο φως ονόματα. Δεν θεωρώ πως υπάρχει κάποια συσχέτιση με τα πλαστά πιστοποιητικά”.

Διαβάστε επίσης
Θετικός στον κορονοϊό ο μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων

“Η διαδικασία που ορίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις ακολουθήθηκε μιας και οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι έχουν απομακρυνθεί”, σύμφωνα με τον κ. Κοροξενό.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφέρει:

“Η Διοίκηση τονίζει ότι σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα και τα στοιχεία που τηρούνται στην υπηρεσία δεν εμφανίζονται υγειονομικοί υπάλληλοι του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ με σοβαρή νόσο ή με νοσηλεία στο Νοσοκομείο.

Οι απουσίες εμβολιασθέντων εργαζομένων που εμφανίζουν θετικό μοριακό τεστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ τίθενται σε καραντίνα, γεγονός που αποτελεί πιθανή περίπτωση ενώ δεν έχει δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου έως σήμερα.

Όσον αφορά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 εργαζόμενοι του Νοσοκομείου εμφάνισαν συμπτώματα, προχώρησαν σε PCR test και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Λοιμώξεων του Νοσοκομείου διαψεύδονται, σύμφωνα με τα στοιχεία του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου και του Τμήματος Λοιμώξεων του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *