Πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Στυλιανού Αριστοτέλη (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 15/5, η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Α’ Θεσσαλονίκης, Στυλιανού Αριστοτέλη (Άρη).

Ο υποψήφιος βουλευτής αναφέρθηκε στα διακυβεύματα των επερχόμενων εκλογών και παρουσίασε τις προτεραιότητές του, εστιάζοντας σε θέματα θεσμών, παιδείας και νεολαίας.

Απευθυνόμενος σε ένα πλήθος εκατοντάδων πολιτών που συγκεντρώθηκε στο καφέ του Βασιλικού Θεάτρου, ο Άρης Στυλιανού μεταξύ άλλων τόνισε:

“Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι το παρελθόν. Το ζήσαμε μια τετραετία παντού. Είναι η ρητορική της ΕΡΕ, ο εναγκαλισμός με το ακροδεξιό παρακράτος, οι εθνικιστικές κορώνες, η καταστολή, οι παρακολουθήσεις, οι υποκλοπές, οι πνιγμένοι στο Αιγαίο.

Είναι τα μεροκάματα της πείνας, τα συσσίτια που τώρα τα λέμε “pass”, οι απλήρωτοι λογαριασμοί, το σινεμά που δεν πήγες, οι κομμένες χαρές, η χαμένη ζωή.

Είναι οι ΜΕΘ που θα ήταν “πεταμένα λεφτά”, είναι τα Πανεπιστήμια που τα ταβάνια τους πέφτουν στα κεφάλια των φοιτητών, είναι τα συστήματα ασφαλείας στα τρένα που δεν φτιάχτηκαν ποτέ.

Αριστοτέλης Στυλιανός προεκλογική συγκέντρωση

Είναι το Μετρό της Θεσσαλονίκης, που όλο κοντοζυγώνει αλλά δεν πιάνει σταθμό. Είναι η έλλειψη σχεδιασμού, τα άφαντα έργα υποδομής, η ανυπαρξία προοπτικής.

Όλα αυτά που μας πνίγουν, όλα αυτά που στέλνουν τα παιδιά μας μετανάστες, παρόμοια με αυτά που έδιωχναν άλλα παιδιά, μισό περίπου αιώνα πριν.

Διαβάστε επίσης  Τζο Μπάιντεν: Παραιτήθηκε από υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ

Στις 21 Μαΐου θα αλλάξουμε σελίδα

Και θα γράψουμε το δικό μας κεφάλαιο, με μια νέα προοδευτική διακυβέρνηση που:

Θα εμπνεύσει ξανά εμπιστοσύνη στη δημοκρατία μας, με συμμετοχικούς θεσμούς, με διαφάνεια και λογοδοσία.

Θα καταπολεμήσει τις κοινωνικές ανισότητες, τη φτώχεια και τον αποκλεισμό, με δικαιοσύνη παντού, με καταπολέμηση της διαφθοράς, με στήριξη των αδυνάτων.

Μια νέα διακυβέρνηση που θα αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της νέας εποχής:

Την εργασία που μετασχηματίζεται, το κλίμα που αλλάζει, τις τεχνολογικές προκλήσεις.

Με κράτος ισχυρό, δίπλα στον πολίτη, με δημόσια εκπαίδευση και υγεία, με προστασία των κοινών αγαθών.

Μια δημοκρατική κυβέρνηση που θα τιμά το Σύνταγμα αυτής της χώρας και θα εξασφαλίζει ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα για όλες και όλους, χωρίς διακρίσεις.

Αριστοτέλης Στυλιανός προεκλογική συγκέντρωση

Μια προοδευτική κυβέρνηση που θα επενδύσει στην έρευνα και τον πολιτισμό, με ένα νέο όραμα για τον τόπο που θα κρατήσει εδώ τις νέες και τους νέους μας.

Μια κυβέρνηση που δεν θα υποτιμά τους Θεσσαλονικείς με “χάντρες και καθρεφτάκια”, και θα σχεδιάσει μαζί τους την πόλη των επόμενων δεκαετιών, με σύγχρονες συγκοινωνίες, με προσιτή κατοικία, με αξιοπρεπείς δουλειές.

Σε αυτές τις μάχες θα είμαι παρών, με τη δική σας δύναμη, με Γνώση, Πάθος και Όραμα για την Πολιτική Αλλαγή και την Κοινωνική Δικαιοσύνη!”.

Αριστοτέλης Στυλιανός προεκλογική συγκέντρωση