Προβλήματα υδροδότησης σήμερα (28/9) σε περιοχές στην Θεσσαλονίκη

διακοπή νερού ΕΥΑΘ Θεσσαλονίκη

Για αρκετές ώρες

Σήμερα Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου θα σημειωθούν προβλήματα υδροδότησης για αρκετές ώρες σε περιοχές στην Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με ανακοινώσεις της ΕΥΑΘ θα σημειωθούν προβλήματα σε περιοχές των δήμων Καλαμαριάς και Παύλου Μελά λόγω εργασιών.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Σε ποιες περιοχές μπαίνουν υπόγειοι κάδοι (ΦΩΤΟ)

Η ανακοίνωση για τις εργασίες στον Δήμο Καλαμαριάς

“Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 28/09/2023, από τις 8:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης δικλείδων στη οδό Πλατεία Ύδρας του Δήμου Καλαμαριάς.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς, Εφέσου , Μιαούλη, Πλαστήρα και Βρυούλων , καθώς και σε όλες τις παρακείμενες οδούς στην περιοχή της Νέας Κρήνης του Δήμου Καλαμαριάς”.

Διαβάστε επίσης  Εκτακτη διακοπή νερού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης

Η ανακοίνωση για τις εργασίες στον Δήμο Παύλου Μελά

“Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 28/09/2023, από τις 9:00 έως τις 15:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού Φ315 στη συμβολή των οδών Αγίου Ευγενίου Τραπεζούντας με Ιφιγένειας του Δήμου Παύλου Μελά .

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης, στις οδούς Αγίου Ευγενίου με Περιφερειακή οδό, στη περιοχή Νερόμυλων της ΔΕ Πολίχνης, (424 ΓΣΝΕ, Νοσοκομείο Παπαγεωργίου ,εργατικές κατοικίες Ευκαρπίας) του Δήμου Παύλου Μελά”.